FrokostØlKassen

6 flasker á 0,5 l.

Udsolgt

En kasse med korn! Øl brygget på kerner, der giver fylde og fryd.

DKK249 
INDHOLD

Kasse med 6 flasker á 50 cl.

En kasse med korn! Øl brygget på kerner, der giver fylde og fryd. Wienerøl med bygmalt fra Krogerup, cremet og blød Herslev Hvedeøl og Herslev Pilsner brygget med korn fra én mark.

  • 2 Aarstiderne øl fra Kølster
  • 2 Herslev Hvedeøl
  • 2 Herslev Pilsner

Aarstidernes øl

Aarstidernes øl er et smukt ravrødgyldent og undergæret bryg med fint skum inspireret af 1800-tallets bryggetradition fra Wien. Fyldig smag, let sødme og aromatisk bidrag fra malt og humle. Brygget på Kølsters særlige Pallas-bygmalte og humlen Hersbrucker Spät. God som tørstslukker, til let mad eller klassisk frokost. 5 % alkohol. Serveres ved 7˚ C.

Herslev Hvedeøl

Herslev Hvedeøl er en traditionel sydtysk og cremet hvedeøl. Flot strågul farve og fin frugtagtig duft med strejf af banan. Gæren er den primære smagsgiver og tilføjer frugtsmag til øllen. Den karakteristiske smag af hvede giver øllet en dejlig blødhed. Brygget på lige dele bygmalt og hvedemalt i bedste økologiske kvalitet. Velegnet som aperitif eller retter med fisk, skaldyr og kylling. Hvedeøllen er ikke bitter og er derfor perfekt som ledsager til lette retter. 5 % alkohol. Serveres ved 5-7° C.

Herslev Pilsner

Herslev Pilsner er brygget efter tjekkisk forbillede med Herslev bygmalt fra lokale marker, og sydtysk humle af fineste kvalitet. Øllen har en flot, lys og korngul farve og en frisk duft af humle, der giver eftersmagen behagelig kant og frisk bitterhed. Øllen hører til den kraftige pilsnertype med sin rene og fyldige maltsmag. Velegnet til traditionelle danske retter, kolde som varme. Nyd den til smørrebrød eller solide retter med svinekød. 5,5 % alkohol. Serveres ved 6-8° C.

Læs mere om Herslev Bryghus

Der er pant på flaskerne. Vi tager dem ikke med retur.


Idékassen