NørregårdKassen

Fynsk i nærklasse

Fynsk frimod – rammet op og bragt til din dør. Lokale grøntsager fra Nørregård, dyrket og høstet på Vestfyn. Leveres kun på Fyn og i Trekantsområdet.

DKK249 
INDHOLD

Kassen holder vinterpause fra og med uge 10. Kassen vender tilbage til foråret, når der igen er en masse gode sager på marken.

Fynsk i nærklasse!

Nørregårdkassen kommer fra Nørregård og Morten Bjerres kurvede marker, der bølger omkring skove og bække nær ved Aarup på Vestfyn. Mortens jordbrug er mangfoldigt og visionært, for Morten er bio-nørd og klima-knægt! Han går ikke kun op i, men bogstaveligt talt rundt i, hvad, han mener, er holdbart jordbrug. 

Morten vil gerne fortælle nørdede fortællinger om, hvordan græs er den stærkeste solfanger, og hvordan han tror på, at dyrkningsmetoder med omtanke for naturen forplanter sig i grøntsagerne. Forhåbentligt, siger han, kan det også smages.

Kassen indholder:

• Min. 8 forskellige grøntsager, krydderurter og lignende
• 4-8 kg grønt (vægten varierer med sæsonen)
• Et nyhedsbrev fra Nørregården

Mark-mantra og kvalitet:

Nørregårdkassen er lokalkassen på Fyn. Fynsk frimod – rammet op og bragt til din dør. Lokalt dyrket og høstet på Vestfyn. Kassen fyldes hver uge med ærlige og nærliggende knolde og rødder. Mangfoldigheden er Mortens mark-mantra! Hevet op fra hans vestfynske jord, får du et bredt udvalg af kål, bladgrønt, rodfrugter og kartofler. Tomater, agurker og krydderurter lægger Morten også i, hvis ikke fra hans eget drivhus, så fra lokale gartnerier. 

Læs mere om Nørregård

OBS: Kassen leveres kun i disse postnumre: 5000-5999, 6000, 6051-6052, 6091-6092, 7000-7080, 7100-7150, 8721 

Se her hvornår vi leverer i dit område

Mød Nørregården

Mød Morten og Nørregården på Facebook, hvor du kan blive opdateret om indholdet i næste uges kasser og følge dagligdagen på gården

Idékassen