Nøgleguide

Aflåst opgang

Hvis du bor i en aflåst opgang, skal vi bruge en nøgle til opgangen, så vi kan komme ind og levere ved din dør. Uden en nøgle kan vi ikke garantere levering.

Dørkode

Er der en kode til opgangen, skal du sende den til os her.

Placering af kasse

Ønsker du at modtage dine varer et andet sted end foran din dør, kan du i de fleste tilfælde godt lave en særlig aftale herom. Bor du i aflåst opgang skal vi dog stadig have en nøgle. Det skyldes, at vores ordresystem kun kan medtage bestillinger til adresser med aflåst opgang, hvortil vi har en nøgle registreret.

Naboens nøgle

Har vi en nøgle fra en anden kunde i opgangen, kan du blive koblet på den nøgle, og du behøver således ikke indsende en nøgle i første omgang. Du skal dog være opmærksom på, at dette kan ændre sig, hvis den eksisterende nøgles ejermand beder om at få sin nøgle retur. Så vil der blive lukket for leveringer til hele opgangen, indtil vi har en ny nøgle.

Postnøgle/systemnøgle

Bor du i en opgang med systemnøgler, der både virker til opgangen og din lejlighed, skal du ikke sende os en kopi af din almindelige nøgle, men i stedet få en såkaldt postnøgle fra din vicevært. Postnøglen virker kun til opgangen. Nøgler, der også virker til lejligheder, modtages ikke og vil blive sendt retur.

Ekspeditionstid

Der skal beregnes en ekspeditionstid på cirka 14 hverdage fra vi modtager nøglen i Hvidovre til den er registreret på kundekortet. 
Vi sender en bekræftelse på mail når nøglen er registreret. 

Forsendelse af nøgle

Nøglen sættes fast på et stykke pap eller pakkes ind i et stykke papir, så den ikke kan slå ud igennem kuverten. OBS! Husk at lægge en seddel med dit kundenummer (typisk dit telefonnummer) i kuverten sammen med nøglen. Du skal ikke skrive din adresse på nøglesedlen.

Send nøglen til:
Aarstiderne
Hammerholmen 9A
2650 Hvidovre


Modtagelse og registrering af nøglen

Når vi modtager din nøgle, registrerer vi den i vores system, og nøglen får et ID-nummer – et nummer, der kun er genkendeligt og brugbart i Aarstidernes nøglesystem. Nøglen bliver herefter givet videre til den ansvarlige vognmand, som leverer i dit område.
Vi sender en nøglekvittering til dig på mail eller pr. brev, så du ved, at nøglen er nået sikkert frem til os.

Sikkerhed

Alle nøgler registreres med et internt ID-nummer. Nøglen er derfor ikke på nogen måde anvendelig for udefrakommende personer. Aarstiderne forpligter sig til at behandle og opbevare udleverede nøgler forsvarligt.

Erstatningsbeløb

Skulle det ske, at din nøgle bortkommer, erstatter vi nøglen med et fast beløb på kr. 50,-. Overstiger dine udgifter til en ny nøgle dette beløb, skal du indsende en kvittering på din udgift.

Erstatningspligt

Aarstiderne er ikke er erstatningspligtig for omkostninger i forbindelse med skift af lås mv., men hæfter udelukkende for selve nøglen.

Returnering af nøgle

Stopper du med at modtage varer, og ønsker du din nøgle retur, skal du aktivt bede om nøglen pr. mail eller telefon. Vi sender ikke automatisk nøglen retur ved standsning af leveringer.

Ekspeditionstid

Fra du beder om at få nøglen retur, og til du kan forvente at have den i hænde, skal du beregne op til to uger.

Idékassen