Livretter

4 personer / 3 dage

Måltider til 4 personer i 3 dage. Børnevenlige klassikere med en grøn krølle.

DKK541  DKK45 pr. kuvert

45 pr. kuvert

4 pers.

3 dage

45 min.

Pernille Skjødt er kokken bag MåltidsKassen med Livretter. Det er velkendte og børnevenlige retter som boller i karry, fiskefrikadeller og spaghetti bolognese. Livretter er retter, man kan spise med fornøjelse hele livet igennem.

Vi tilstræber, at denne kasse er uden fisk hver anden uge.

 

Vores allesammens favoritretter

Men med et grønt twist. Pernille bruger nemlig masser af revne gulerødder eller pastinakker eller andre grøntsager i bolognesen, i frikadellerne eller kødbollerne. Kartoffelmosen bliver ofte til rodfrugtmos, og hun hitter også på side dishes til de klassiske retter, som sikrer fibre og smag, og råder generelt til, at der skrues ned for kødet og op for grøntsagerne. 

Menuerne i MåltidsKasserne varierer fra uge til uge, men kasserne vil altid indeholde:

  • Alt hvad du behøver til tre velsmagende måltider
  • Tre nemme opskrifter på mad, der tager ca. 45 minutter at tilberede
  • Årstidens grøntsager, gode økologiske kolonialvarer og frisk kød

Pakket med is

Ferskvarerne er pakket i flamingo og knust is, så de holder sig friske til du kommer hjem. Flamingo- og trækasse tager vi med retur, blot du fjerner label og stiller dem frem.

Med Livretterne får du alt hvad du behøver til tre komplette aftenmåltider. Vi regner dog med, at du selv kan supplere med de mest basale kolonialvarer som salt, peber, sukker, olie, eddike, mel og diverse krydderier.

Holdbarhed

Måltidskasserne indeholder mange råvarer, som hver især har forskellig holdbarhed. Fx har fisk naturligt en kort holdbarhed. Derfor foreslår vi altid, at fiskeretten laves først i kasser med fisk. Bruges fisken ikke første dag anbefaler vi, at den fryses ned og siden tages op. Fisken er som oftest fersk.

Åbn altid måltidskassen samme dag, som den modtages, og sorter varerne. Specielt varerne på køl vil ikke kunne holde sig i flere dage. Hvis måltidskassen først tages i brug senere på ugen, kan Aarstiderne ikke garantere for varernes friskhed og kan derfor heller ikke kreditere evt. dårlige varer.

Se ugens opskrifter her »
Se leverandører her »

Idékassen