Stenfrugternes Paradis

Extremadura

Emilio fra Frutas Biomova

Normalt når vi handler frugt og grønt i Spanien, er vi hos avlere i Andalusien i det solrige Sydspanien. Men når sommeren kommer med et brag af varme, hopper vi til en anden provins, Extremadura, i det vestlige Spanien på grænsen til Portugal.

Ferskner, nektariner og blommer

Extremadura er et rent paradis af frugtplantager, og kun 20 kilometer fra den portugisiske grænse har Emilio fra Frutas Biomova 40 hektarer plantet til med de mest fantastiske ferskner, nektariner og blommer.

Frugterne elsker varme

Extremadura er ideelt til stenfrugter, der elsker varme. Området er meget tørt og allerede i juni er temperaturen konstant 35-40 grader.

Fra arkitekt til landmand

Emilio har to store interesser; den ene er selvfølgelig at passe frugtplantagen, den anden er arkitektur. Emilio mener selv, at der er gået en stor arkitekt tabt i ham, da han for 10 år siden valgte, at naturen var vigtigere for ham end bylivet. Nu underviser han i stedet frivilligt på den lokale folkeskole hver dag fra kl. 9-12 i "tegning".

Emilios FrugtKasse

Vi synes, at kvaliteten af Emilios frugt er så høj, at vi har lavet en speciel kasse kun med blommer, ferskner og nektariner. Emilios FrugtKasse er en stor smagsbombe på næsten 5 kg. Kassen indeholder 2 kg blommer, 1,4 kg fersker, 1,4 kg nektariner.

Du finder Emilios FrugtKasse under ekstra varer.

Idékassen