Fermenteringslandkøkken

KIMCHI, KRAUT, KVASS OG KOMBUCHA

Det er nu over et år siden vi udgav Fermenteringskogebogen, og siden da er interessen for fermenteringsuniverset kun steget. Derfor åbner vi i foråret 2017 endnu engang dørene op og afholder fermenteringslandkøkken på Krogerup Avlsgaard samt på Fasangården i Frederiksberg Have. Vi dykker ned i fermenteringens historie og hvad fermentering kan. Der vil være et oplæg på en times tid, hvor vi kommer rundt i alle hjørnerne af fermentering. I bliver præsenteret for både Kimchi, Kraut, Kvass og Kombucha samt andre spændende fermenteret smagsgivere og condimenter

I løbet af aftenen vil i først stifte bekendtskab med de grundlæggende discipliner indenfor fermentering – hernæst vil der være rig mulighed for selv at få fingrene i kålen og massere eget glas med fermenteret lækkerier til at tage med hjem. Ydermere vil I få en Kombucha starter med hjem, så i selv kan give Jer i kast med tilblivelsen af den perlende fermenteret drik. 

Vi serverer et dejligt måltid mad tilberedt af vores kokke i den smukke sydlænge på Krogerup Avlsgård eller i de charmereden lokaler på Fasangården.

Vi afholder Fermenteringslandkøkken løbende - se datoer her, samt bestil via linket. Inger Kjærgaard, der er uddannet kok fra Søllerød Kro og siden 2009 har haft egen kogeskolevirksomhed, og Ginda Hirslund, kok, ernæringsterapeut og kogebogsforfatter, er værter til arrangementerne.

Kl. 17:00 Velkommen og snack
Kl. 17:30 Foredrag om fermenteringens grundprincipper
Kl. 18:30 Guidet workshop – lav et glas med fermenteret godter til at tage med hjem
Kl. 19:30 Let måltid mad – under maden er der rig mulighed for at stille spørgsmål
Kl. 20:30 Slut

Det vil være muligt at købe Fermenteringskogebogen til en reduceret pris i forbindelse med arrangementet.

Pris: 270 kr.

KØB BILLET HER

DATOER - forår/sommer 2017
Vi holder løbende kurser på både Krogerup Avlsgaard og Fasangården i Frederiksberg Have. Som udgangspunkt afholder vi kurser hver torsdag, men ændringer kan forekomme. Husk at bestille billetter på forhånd via ovenstående link. 


Adresse:
Krogerup Avlsgaard
Krogerupvej 3
3050 Humlebæk

Idékassen