Fasangården

Besøg os i Frederiksberg Have

På Fasangården i Frederiksberg Have kan du fra den 28. april til 1. november 2017 møde Aarstiderne, gå på opdagelse i vores pop-up gårdbutik og spise et godt måltid mad til vores landkøkkener. Vi fylder det gamle Fasaneri med økologiske blomster, fantastisk frugt og grønt og inviterer inden for til kurser, workshops og fællesspisninger i en unik ramme i midten af Frederiksberg.

Hold øje med siden her for kommende kurser, events og fællesspisninger.

Klik her for tilmelding til Landkøkken og fællesspisning på Fasangården

Foto: Thomas Rahbek 

Arrangementer:

Fermentering på Fasangården

Fermentering

Onsdag vil på Fasangården stå i fermenteringens tegn - over en række onsdage i foråret og forsommeren inviterer vi  til Fermenteringsworkshop på Fasangården. 

I løbet af aftenen vil vores værter demonstrere de grundlæggende discipliner indenfor fermentering. I får smagt på håndværket, får udleveret opskrifter og vejledning, så I selv kan fortsætte projektet derhjemme. Der vil hele aftenen være rig mulighed for at få fingrene i kålen og massere egen kraut eller kimchi. Undervejs serveres et lækkert måltid mad.
 

Bestil billetter til fermentering her >>>>

Foredragsaftener 

På udvalgte torsdage vil der være foredrag og fællesspisning på Fasangården. Vi inviterer interessante personligheder ind på Fasangården for at fortælle om deres passion for kompost, biodiversitet og økologi. Vi krydrer foredraget med et landkøkkenmåltid. 

Bestil billetter til foredrag her >>>>

Landkøkkener

Ved landkøkkenet serverer vi et let måltid og giver dig mulighed for at få mere viden om økologi, kvalitet, bæredygtighed og vores opskrifter. Vi fortæller historien om Aarstiderne og deler rundhåndet ud af tips og tricks til tilberedning og opbevaring af råvarer, og du kan få hjælp til dit abonnement eller svar på de spørgsmål, du måske har. Vi hører også gerne om dine oplevelser med Aarstiderne og vores kasser.

TILMELD DIG HER >>>

Fredag: 17:00 & 19:00
Lørdag og søndag: 13:00, 17:00 og 19:00 
Vi har åbent alle helligdage, se kalenderen for tidspunkter. 

18.juni - Blomsterdag

Vilde Violer kommer ind og guider og vejleder i at arrangere blomster og grene i vaser. Der er blomster fra Krogerup Avlsgaard, og det er muligt at købe blomster med hjem. 

Vi starter klokken 10:00 og slutter igen kl. 16:00.
Gårdbutikken er åben, hvor du kan købe kaffe/te og lidt godt til ganen. 

Spisehus

Vi byder i juli indenfor til Spisehus, hvor vi tre gange dagligt dækker op til fællesmiddag ved langborde – udenfor i den smukke have, hvis vejret er til det – og i fællesskab serverer maden i fade på bordene. 

Bestil billet lige her.

ÅBNINGSTIDER

Gårdbutikken

Torsdag og fredag: 11-19
Lørdag og søndag: 10-16

Adressen er: Søndre Fasanvej 73, 2000 Frederiksberg - tæt på Zoologisk Have.

Landkøkkener

Tilmeld dig Landkøkken via kalenderen herunder: 

Det koster 150 kr per person - du kan betale, når du møder op. Vi tager imod MobilePay og Dankort.  
Husk også at tilmelde eventuelle børn. 

Idékassen