Fasangården

Besøg os i Frederiksberg Have

På Fasangården i Frederiksberg Have kan du fra den 28. april til 1. november 2017 møde Aarstiderne, gå på opdagelse i vores pop-up gårdbutik og spise et godt måltid mad til vores landkøkkener. Vi fylder det gamle Fasaneri med økologiske blomster, fantastisk frugt og grønt og inviterer inden for til kurser, workshops og fællesspisninger i en unik ramme i midten af Frederiksberg.

Hold øje med siden her for kommende kurser, events og fællesspisninger. Se og tilmeld dig aktuelle arrangementer lige her.

Foto: Thomas Rahbek 

Arrangementer:

Landkøkkener

Ved landkøkkenet serverer vi et let måltid og giver dig mulighed for at få mere viden om økologi, kvalitet, bæredygtighed og vores opskrifter. Vi fortæller historien om Aarstiderne og deler rundhåndet ud af tips og tricks til tilberedning og opbevaring af råvarer, og du kan få hjælp til dit abonnement eller svar på de spørgsmål, du måske har. Vi hører også gerne om dine oplevelser med Aarstiderne og vores kasser.

Bestil billetter til landkøkken her >>>>

Landkøkkenerne afholder vi både på Fasangården, Barritskov og Krogerup Avlsgaard. Her forkæler vi vores kunder med et godt måltid mad og giver kunderne mulighed for at lære os bedre at kende (og omvendt!). Middagen til Landkøkkenerne er gratis for kunder hos Aarstiderne. Har vi ekstra plads ved bordene til Landkøkkerne, sætter vi billetter til salg, som alle har mulighed for at købe.

Fermentering på Fasangården

Fermentering

I løbet af aftenen vil vores værter demonstrere de grundlæggende discipliner indenfor fermentering. I får smagt på håndværket, får udleveret opskrifter og vejledning, så I selv kan fortsætte projektet derhjemme. Der vil hele aftenen være rig mulighed for at få fingrene i kålen og massere egen kraut eller kimchi. Undervejs serveres et lækkert måltid mad.

Der er pt. ingen datoer - vi skriver straks, der er nye arrangementer på plads. 

Bestil billetter til fermentering her >>>>

Foredragsaftener 

I sensommeren har vi fornøjelsen af at invitere på middag og foredrag på Fasangården i Frederiksberg Have. Foredragene er vores mulighed for at gå i dybden om emner, som ligger os nært. Og samtidig er det jeres mulighed for at lære os endnu bedre at kende.

I og omkring Aarstiderne findes nemlig ganske mange dygtige fagpersoner, som hver især besidder en helt unik viden om mad, landbrug, økologi og bæredygtighed. Mange af dem arbejder bag kulisserne, men selvom det måske er sjældent, at du møder deres ansigter eller navne, har de hver især stor indflydelse på, hvordan Aarstiderne agerer som virksomhed, når det kommer til madglæde, jordforbindelse og alt det ind imellem.

24. august: Helt i fisk - Foredrag og middag med Magnus Laier Sonne 
31. august: Grøntsager på flaske - Foredrag og middag med Frankly Juice 
7. september: Biodynamik - Foredrag og middag med Klaus Løhr 
21. september: Haver til Maver - Foredrag og middag med Haver til Maver 

Program for foredragsaftenerne
18:00 Velkomst og snacks
18:15 Foredrag
19:00 Spørgsmål fra publikum 
19:20 Middag
20:30 Tak for i dag

Bestil billetter til foredrag her >>>>

ÅBNINGSTIDER

Gårdbutikken

Torsdag og fredag: 11-19
Lørdag og søndag: 11-17

Adressen er: Søndre Fasanvej 73, 2000 Frederiksberg - tæt på Zoologisk Have.

Idékassen