Arrangementer

fasangårdenHos Aarstiderne afholder vi løbende forskellige arrangementer - på vores to gårde Krogerup og Barritskov og i det ganske land. Nogle arrangementer er åbne for alle interesserede, mens andre arrangementer kun er for inviterede. Hold øje med din mailboks, Facebook, aarstiderne.nu og siden her, hvor vi jævnligt informerer om forskellige arrangementer. 


Høstmarkeder

Hvert år i september afholder vi vores store høstmarked på både Barritskov og Krogerup Avlsgaard. Her fejrer vi årets høst og byder indenfor til et væld af boder og aktiviteter.

På Krogerup Avlsgaard afholder vi Høstmarked lørdag d. 2. september og søndag d. 3 september - begge dage fra 10-16. 
Læs mere og tilmeld dig arrangementet på Facebook.

På Barritskov afholder vi Høstmarked søndag d. 3. september fra 10-16. 
Læs mere og tilmeld dig arrangementet på Facebook.

Fasangården

På Fasangården i Frederiksberg Have kan du frem til 1. november 2017 møde Aarstiderne, gå på opdagelse i vores pop-up gårdbutik, spise et godt måltid mad til vores landkøkkener og meget andet. Bestil billet lige her

Læs mere om Fasangården.

Landkøkkener

Landkøkkener afholder vi både på Fasangården, Barritskov og Krogerup Avlsgaard. Her forkæler vi vores kunder med et godt måltid mad og giver kunderne mulighed for at lære os bedre at kende (og omvendt!). Middagen til Landkøkkenerne er gratis for kunder hos Aarstiderne. Har vi ekstra plads ved bordene til Landkøkkerne, sætter vi billetter til salg, som alle har mulighed for at købe.

Fermenteringslandkøkkener

Vi afholder fermenteringslandkøkkener på Krogerup, Barritskov og Fasangården. Her kan du lære mere om fermenteringens univers og selv få fingrene i kålen.

Se aktuelle datoer og køb billet.

Foredrag

På Fasangården i Frederiksberg Have byder vi velkommen til en række foredrag om bl.a. økologisk landbrug, biodiversitet og bæredygtig udnyttelse af skoven og markerne.

Se aktuelle foredrag og køb billet.

Idékassen