Arrangementer

fasangårdenHos Aarstiderne afholder vi løbende forskellige arrangementer - på vores to gårde Krogerup og Barritskov og i det ganske land. Nogle arrangementer er åbne for alle interesserede, mens andre arrangementer kun er for inviterede. Hold øje med din mailboks, Facebook, aarstiderne.nu og siden her, hvor vi jævnligt informerer om forskellige arrangementer. 


Fasangården

På Fasangården i Frederiksberg Have kan du frem til 1. november 2017 møde Aarstiderne, gå på opdagelse i vores pop-up gårdbutik, spise et godt måltid mad til vores landkøkkener og meget andet.

Vi byder i juli indenfor til Spisehus, hvor vi tre gange dagligt dækker op til fællesmiddag ved langborde – udenfor i den smukke have, hvis vejret er til det – og i fællesskab serverer maden i fade på bordene. Bestil billet lige her.

Læs mere om Fasangården.

Fermenteringslandkøkkener

Vi afholder fermenteringslandkøkkener på Krogerup, Barritskov og Fasangården. Her kan du lære mere om fermenteringens univers og selv få fingrene i kålen.

Se aktuelle datoer og køb billet.

Foredrag

På Fasangården i Frederiksberg Have byder vi velkommen til en række foredrag om bl.a. økologisk landbrug, biodiversitet og bæredygtig udnyttelse af skoven og markerne.

Se aktuelle foredrag og køb billet.

Høstmarkeder

Hvert år i september afholder vi vores store høstmarked på både Barritskov og Krogerup Avlsgaard. Her fejrer vi årets høst og byder indenfor til et væld af boder og aktiviteter.

Idékassen