Arrangementer


Fermenteringslandkøkkener foråret 2017

Det er nu over et år siden vi udgav Fermenteringsbogen, og siden da er interessen for fermenteringens univers kun steget. Derfor åbner vi i foråret 2017 endnu engang dørene op og afholder fermenteringslandkøkken på både Krogerup Avlsgaard og Barritskov. Vi dykker ned i fermenteringens historie og hvad fermentering kan. Der vil være et oplæg på en times tid, hvor vi kommer rundt i alle hjørnerne af fermentering. Vi taler om kimchi, kraut, kvass og kombucha.  

Krogerup: onsdag 1. februar, torsdag 16. februar (UDSOLGT), torsdag 9. marts (UDSOLGT), torsdag 16. marts (UDSOLGT) og torsdag 30. marts (UDSOLGT) kl. 17-21. 

NYE DATOER: torsdag 23. marts, torsdag 6. april, torsdag 20. april, torsdag 27. april, torsdag 4. maj, torsdag 11. maj, torsdag 18. maj og torsdag 1. juni kl. 17-20.30.
Læs mere og køb billet.

Barritskov: onsdag 8. februar, onsdag 8. marts og onsdag 29. marts (UDSOLGT) kl. 17-21.
Læs mere og køb billet.


Generelt omkring arrangementer 

Her på siden informerer vi løbende om forskellige arrangementer i Krogerup og Barrit.
Hos Aarstiderne afholder vi løbende forskellige typer arrangementer; på vores to gårde Krogerup Avlsgaard i Humlebæk og Barritskov ved Vejle Fjord såvel som ude i det ganske, danske land. Nogle arrangementer er åbne for alle interesserede, og andre arrangementer inviterer vi løbende forskellige kunder til. Det gør vi både af praktiske årsager og for at give vores gæster den bedste oplevelse på dagen. Hold øje med din mailboks, vores Facebook og siden her, hvor vi jævnligt informerer om forskellige arrangementer. 

Idékassen