Den Indiske Kasse

4 personer

Butter Chicken er en af de populæreste retter fra det indiske køkken.

DKK545  DKK136 pr. kuvert

136 pr. kuvert

4 pers.

1 dag

90 min.
INDHOLD

Med Den Indiske Kasse får du fristende og aromatisk gæstemad. Butter Chicken er en af de populæreste retter fra det indiske køkken, og med Louisa Lorangs version bliver både børneganer og mere voksne smagsløg pirret.

Den Indiske Kasse indeholder et måltid, der passer til 4 personer.

En bid af Indien

Mange er glade for indisk mad, men har måske svært ved selv at holde styr på krydderierne hjemme i køkkenet. Louisa Lorang elsker selv det indiske køkken og ved præcis, hvordan de enkelte elementer i retten skal balanceres. Hun har sammensat en indisk festmenu med masser af velsmag.

Den Indiske Kasse byder på

  • Butter Chicken
  • Dahl grønt
  • Krydrede ris
  • Fladbrød
  • Agurkeraita
  • Raw chutney
  • En frisk lassi

Du får alle råvarer samt opskrifter leveret lige til døren.

Med Den Indiske Kasse får du alt hvad du behøver til et komplet aftensmåltid. Vi regner dog med, at du selv kan supplere med de mest basale kolonialvarer som salt, peber, sukker, olie, eddike og mel.

Pakket med is

Ferskvarerne er pakket i flamingo og knust is, så de holder sig friske, til du pakker dem ud. Flamingo- og trækasse tager vi med retur, blot du fjerner label og stiller dem frem.

Holdbarhed

Den Indiske Kasse indeholder mange råvarer, som hver især har forskellig holdbarhed. Åbn altid kassen samme dag, som den modtages, og sortér varerne. Specielt varerne på køl vil ikke kunne holde sig i flere dage. Hvis Den Indiske Kasse først tages i brug senere på ugen, kan Aarstiderne ikke garantere for varernes friskhed og kan derfor heller ikke kreditere evt. dårlige varer.

Idékassen