Søg
Menu
Fav.
Favoritter
KiselKassen
Leveres mandag, onsdag, fredag og søndag
Abonnement muligt

KiselKassen

8-10 slags grønt, min. 4 kg | Grøn magi fra Ask og Amy på Kiselgården
285 kr.
Medlemspris 256,50 kr.

Om varen

Blandet økologisk og biodynamisk grønt fra Kiselgården på Vestsjælland, min. 4 kg.

På Kiselgården i Ugerløse er kærligheden til hele det grønne univers i højsædet. Amy og Ask holder hver dag øje med, at der rodes i jorden, at planterne vokser og alle grøntsagerne høstes, pakkes og sendes afsted til gårdens trofaste kunder.

Kassen indeholder:

  • 8-10 forskellige grøntsager, krydderurter og lignende
  • 4-8 kg grønt (vægten varierer med sæsonen – vintergrønt er fx typisk tungere end sommergrønt)

Anvendelse

KiselKassen er for de eventyrlystne, der gerne vil prøve mange forskellige sorter og kaste sig ud i nye spændende grønne kokkerier. Hver uge udvælger Kiselgården de bedste grøntsager marken kan tilbyde nu og her – og derfor er det ikke muligt at sige på forhånd, hvilke der kommer i kassen.

Det er ikke kun os fra Aarstiderne, der er begejstrede for grønt fra Kiselgården. De leverer også til anerkendte restauranter som AOC, Geranium og Noma.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer forskellige slags grønt i vores store opbevaringsguide.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-