Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Ammeindlæg

30 stk.

Komposterbare ammeindlæg fra Eco by Naty

39 kr.
Medlemspris 35,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ammeindlæg

Om varen

Ammeindlæg fra Eco by Naty, 30 stk.

Bløde, tynde og super absorberende ammeindlæg fremstillet af bambuspulp og 100 % komposterbar film. Pakket individuelt i komposterbar indpakning.

Ammeindlæggene giver suveræn lækagesikring, men er alligevel tynde nok til at være diskrete. Materialet mod huden er fremstillet af certificerede naturmaterialer og hjælper med at lede mælk væk fra huden og ind i den absorberende kerne. Lækagebarrieren er fremstillet af en certificeret komposterbar film.

Produktet er bl.a. certificeret af TÜV Austria, et uafhængigt, internationalt anerkendt certificeringsorgan, der er specialiseret i at analysere råmaterialers fornybarhed.

Om producenten

Grundstenen til Naty blev lagt i 1994, da svenske Marlene Sandberg først fik idéen om at lave bleer med plantebaserede og komposterbare materialer.

Det var der flere synes lød skørt dengang, men i dag er Naty en af de førende producenter på et voksende marked for bæredygtige engangsbleer og -hygiejneprodukter.

Naty bruger udelukkende naturlige og fornyelige materialer, der er gode for både krop og miljø og helt fri for farlige kemikalier – altid uden at gå på kompromis med hverken komfort eller ydeevne. Fx er kernen i Natys bleer fremstillet af FSC-certificerede træfibre, som udover at være helt naturlige, også er særligt gode til at opsuge væske.

Du får altså de grønnest mulige produkter, uden at skulle bekymre dig om kvalitet, greenwashing eller "det med småt".

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-