Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Colore fad, grøn

Ø: 34 cm

Traditionelt håndlavet stentøj i 'Sage Green' fra Kähler

599 kr.
Medlemspris 539,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Colore fad, grøn

Om varen 

Colore stentøjsfad i 'Sage Green' fra Kähler.

Colore er en ny serie brugsdesign i stentøj, som genfortolker håndværket og de originale dekorationsteknikker fra Kählers pottemagerværksted. Stentøjet er formet i hånden og udført med håndmalede kanter, der giver mindelser om generationers traditionsrige kunsthåndværk.

Som navnet antyder, er Colore et design med autentisk farve- og forminspiration fra Kählers arkiv og historiske palet. Farven 'Sage Green' er udviklet i samarbejde med Aarstiderne og tager afsæt i den frodige grønne nuance, som er vores signaturfarve.

Bordfadet bærer som det eneste design i serien på en indvendig spiraldekoration, som afrundes med en prik i midten. Dekorationskunsten udføres med pipette, og hvert fad er unikt.

Designet vil også kunne opleves i Aarstidernes spiserier og butikker.

  • Diameter: 34 cm
  • Højde: 7,5 cm
  • Materiale: Glaseret stentøj
  • Farve: Sage Green

Tåler maskinvask og mikroovn.

Anvendelse

Et stort bordfad, der er skabt til foodsharing og større anretninger til hele bordet. Et sandt midtpunkt på ethvert veldækket bord.

Om producenten

Kähler er berømte for deres kunstkeramik, men trækker også på en stærk pottemagertradition. På værkstedet i Kindhestegade i Næstved arbejdede Herman Hans Christian Kähler i 1900-tallet dedikeret på at bevare hverdagens mere jævne brugsgenstande i produktion og videreføre de gamle teknikker.

Med lanceringen af Colore-serien løfter Kähler nu pottemagerarven ind i det 21. århundrede. Stelserien, der består af tallerkener, skål, krus og et fad i stentøj, genfortolker det autentiske håndværk og teknikkerne, som Kählers pottemagerværksted gennem tiden har raffineret. Det gælder både stentøjets blanke glasur, hvis levende overflade udspringer af Kählers historiske gule glasurer og de markante reliefriller på stellets yderside, som giver reference til skabelsesprocessen bag drejebænken.

En pointe, der understreges yderligere af Colores håndmalede kanter, som med små variationer i tykkelsen på penselstrøgene indikerer, at der står et menneske bag hver en tallerken, krus eller skål. Vær opmærksom på, at der kan forekomme nuanceforskelle i den endelige farve i glaseringen.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-