Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Colore krus med hank, gul

33 cl

Traditionelt håndlavet stentøj i 'Saffron Yellow' fra Kähler

169 kr.
Medlemspris 152,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Colore krus med hank, gul

Om varen 

Colore stentøjskrus med hank i 'Saffron Yellow' fra Kähler.

Colore er en ny serie brugsdesign i stentøj, som genfortolker håndværket og de originale dekorationsteknikker fra Kählers pottemagerværksted. Stentøjet er formet i hånden og udført med håndmalede kanter, der giver mindelser om generationers traditionsrige kunsthåndværk.

Som navnet antyder, er Colore et design med autentisk farve- og forminspiration fra Kählers arkiv og historiske palet. Farven 'Saffron Yellow' udspringer af Kählers historiske gule glasurer.

  • Bredde (m/ hank): 12,5
  • Højde: 9 cm
  • Materiale: Glaseret stentøj
  • Farve: Yellow Saffron

Tåler maskinvask og mikroovn.

Anvendelse

Kruset er velegnet til alle varme drikke.

Om producenten

Kähler er berømte for deres kunstkeramik, men trækker også på en stærk pottemagertradition. På værkstedet i Kindhestegade i Næstved arbejdede Herman Hans Christian Kähler i 1900-tallet dedikeret på at bevare hverdagens mere jævne brugsgenstande i produktion og videreføre de gamle teknikker.

Med lanceringen af Colore-serien løfter Kähler nu pottemagerarven ind i det 21. århundrede. Stelserien, der består af tallerkener, skål, krus og et fad i stentøj, genfortolker det autentiske håndværk og teknikkerne, som Kählers pottemagerværksted gennem tiden har raffineret. Det gælder både stentøjets blanke glasur, hvis levende overflade udspringer af Kählers historiske gule glasurer og de markante reliefriller på stellets yderside, som giver reference til skabelsesprocessen bag drejebænken.

En pointe, der understreges yderligere af Colores håndmalede kanter, som med små variationer i tykkelsen på penselstrøgene indikerer, at der står et menneske bag hver en tallerken, krus eller skål.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-