Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Spar 10% og få fri fragt. Bliv medlem af Aarstiderne Plus.

Melkværn, Fidibus Medium

Nyhed
21,3 (D) x 15,3 (B) x 32,4 (H) cm

Til at male mel eller kværne kaffebønner og krydderier – perfekt størrelse til en husholdning på 3-5 personer

2.995 kr.
Medlemspris 2.695,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Melkværn, Fidibus Medium

Om varen 

Melkværn Fidibus Medium fra KoMo.

Komos Fidibus Medium passer perfekt til en husstand på 3-5 personer. Den måler 32,4 cm i højden, 15,3 cm i bredden og 21,3 cm i dybden, så det er en lille effektiv maskine, der nemt kan stå fremme  på køkkenbordet.

Med sin 360-watt store motor, maler den 100 g mel i minuttet. Tragten har plads til 850 g korn, hvilket svarer til ca. 1 kg brød. Den er meget nem at betjene og kræver kun minimal rengøring med en støvsuger efter brug.

Tekniske specifikationer:

  • Materiale: Massiv bøg/bøg krydsfiner
  • Formalingshastighed (fint formalet hvede): 100 g/min. 
  • Tragtvolume: 850 g 
  • Vægt: 7 kg
  • Motor: 360 watt
  • Støjniveau (fint formalet spelt): 70 dB - almindelig samtale er ca. 60-70 dB
  • Garanti: 12 års garanti

Hvorfor male sit eget mel?

Friskmalet mel er en aromatisk nydelse. Det har en enestående duft på grund af kornets indhold af essentielle olier og de aromaer, der spreder sig naturligt ved formalingen. Disse olier tilføjer en ekstra dimension til smagen, på samme måde som friskmalet kaffe og hele friskkværnede krydderier har mere dybde end pulverkaffe og stødte krydderier.

Om producenten

KoMo er en familieejet virksomhed, der har designet og produceret kornkværne i mere end 30 år. Kværnene bliver fremstillet på et beskyttet værksted for handicappede i Tyrol - det er en institution, der tilbyder arbejde til mennesker med fysiske og psykiske handicap.

Alle møller håndsamles, kontrolleres manuelt og prøvekøres inden forsendelse.

Hos KoMo udnytter de så vidt muligt de lokale ressourcer i produktionen af deres møller og bruger derfor træ fra lokale skove, der er PEFC-certificeret - et miljømærke, der sikrer en mere bæredygtig fremtid, hvor der tages hånd om verdens dyre- og planteliv, samt at biodiversiteten opretholdes i og omkring skovene. 

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-