Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Æble-hindbærbrus

Nyhed
37,5 cl

Æble- og hindbærjuice med brus fra Côteaux Nantais – i små flasker

32 kr.
Medlemspris 28,80 kr.
eksl. pant
Beskrivelse

Beskrivelse

Æble-hindbærbrus

Om varen

Økologisk æble-hindbærjuice med brus, 37,5 cl.

Vores franske frugtleverandør Côteaux Nantais dyrker de skønneste frugter og presser de bedste juicer vi har smagt. Nu har de fulgt en fransk tradition og fyldt bobler i frugtsaften.

Det er æble- og hindbærjuice med bobler. Intet sukker tilsat. Prop børnechampagnen op til fødselsdagsfesten – eller skål med de små, når de voksne har åbnet en flaske vin.

Prisen er eksklusiv pant. Panten vil fremgå af din kvitteringsmail og faktura.

Om producenten

I det smukke vestlige Frankrig - som også er kendt på grund af vinen - ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har over 40 års erfaring med at avle og høste økologisk frugt, og plantagen har været biodynamisk i over 10 år.

Den økologiske juice fra Côteaux Nantais er produceret med gamle, stolte traditioner og ny teknologi for at skabe det bedste resultat. De solmodne frugter håndplukkes, hvorefter frugten presses i en særlig proces, der holder saft og skaller adskilt. Alt sammen for at sikre den gode smag og høje kvalitet. En fantastisk juice.

Opbevaring

Uåbnet ved stuetemperatur, helst ikke for varmt. Åbnet i køleskabet ved max. 5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-