Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne.

Fladfiskefileter

Nyhed
Min. 460 g

Fileter af fladfisk – skånsomt fanget af kystfiskerne i Thorupstrand

99 kr.
Medlemspris 89,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Fladfiskefileter

Om varen

Fladfiskefileter fra Thorupstrand Kystfiskerlaug, min. 460 g.

Fisken du modtager kan være rødspætte, skrubbe, ising eller andre fladfisk. Udvalget er styret af de mængder, der har været tilgængelige i sæsonen, og gennem tæt dialog med fiskerne.

Bemærk, at i vintermånederne leveres fladfisk optøet fra frost. Årsagen er, at der i denne periode er længere mellem mulighederne for at tage på havet og at fangsten ikke har samme kvalitet. Ved løbende at fryse de overskydende ferske fisk i højsæsonen, kan vi have store og flotte danske fisk hele året.

Alle fiskene er klar til direkte tilberedning.

Om leverandøren

Fiskerne i Thorupstrand har i generationer trukket deres lyseblå og røde fiskerbåde til havs ved den nordjyske vestkyst. Fiskerne har altid brugt fangstredskaber som garn og snurrevod, da de er skånsomme for havbunden, tangplanterne og bunddyrene, som fiskene lever af.

Skånsomme fangstmetoder er med til at sikre, at der er fisk i de danske farvande mange år endnu. Kystfiskerne fisker desuden kun fra sunde bestande, som fanges nær ved kysten i små fiskerbåde, der har et lavt energiforbrug.

Af de grunde, har Thorupstrand fiskerne fået det danske statslige mærke, NaturSkånsom. Et mærke, der viser vej til vildtfanget fisk af høj kvalitet, og er med til at sikre et hav i balance.

Opbevaring

Opbevares på køl. Min. holdbarhed gælder fra leveringsdagen. 

Bemærk, at fisken leveres optøet fra frost og ikke kan genfryses.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-