Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Julemåltid – And og Flæskesteg

Nyhed

Den komplette måltidskasse, med alt det klassiske til den store julemiddag

  • 6 pers.
  • 1 dag
242 kr. pr. kuv.
1.450 kr.
Medlemspris 1.305 kr.
Beskrivelse
Kokken bag:
Søren Ejlersen

Beskrivelse

Julemåltid – And og Flæskesteg

Om varen

Julemåltidskasse med and og flæskesteg til 6 personer – opskrift medfølger.

Den komplette julemiddag med både ande- og flæskesteg, samt alt det klassiske der ellers hører sig til juleaften – 100 % økologisk, naturligvis.

Juleanden kommer i år fra Bangs Fjerkræ på Nordvestsjælland. En velsmagende og kødfuld and, der har fået lov at nyde livet under åben himmel i min. 14 uger. Det frie liv resulterer i mørkt kød, og måden anden fodres på, giver en helt enestående fedtmarmorering samt en let nøddesmagFlæskestegen er af kamsteg og kommer fra danske Friland Økologi.

OBS: Leveres kun torsdag d. 21. december.

På menuen

  • Helstegt landand og flæskesteg af kamsteg
  • Hvide og brunede kartofler
  • Sauce af stegesky
  • Klassisk rødkål og pocherede æbler med ribsgelé
  • Risalamande med kirsebærsauce

Du kan se kassens præcise indhold under fanen 'Indhold' nederst på siden. Med kassen følger desuden en opskrift, der guider dig sikkert gennem madlavningen.

Opbevaring

And, flæskesteg og ferskvarer opbevares på køl.

Bemærk, at din and er under optøning, når du modtager den. Vi anbefaler, at du opbevarer den i køleskab mindst et døgn. Så kan du være sikker på, at den er tøet helt op.

Praktisk

Ferskvarerne er pakket i flamingo og knust is, så de holder sig friske til du kommer hjem. Flamingo- og trækasse tager vi med retur, blot du fjerner labels og stiller dem frem.

Med kassen følger næsten alt, hvad du behøver til julemiddagen. Vi regner dog med, at du selv kan supplere med de mest basale kolonialvarer som olie, smør, salt, peber og sukker.

Indhold

Indhold

Henter...
-