Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Julemåltid – Kalkun

Nyhed

Den komplette måltidskasse, med alt det klassiske til den store julemiddag

  • 6 pers.
  • 1 dag
225 kr. pr. kuv.
1.350 kr.
Medlemspris 1.215 kr.
Beskrivelse
Kokken bag:
Søren Ejlersen

Beskrivelse

Julemåltid – Kalkun

Om varen

Julemåltidskasse med kalkun til 6 personer – opskrift medfølger.

Komplet julemiddag med helstegt kalkun og alt det klassiske, der ellers hører sig til juleaften – 100 % økologisk, naturligvis.

Julekalkunen kommer også i år fra Gothenborg i Midtjylland. Gothenborgs kalkun er en sort bronzekalkun, som er en langsomt voksende race. Den er særdeles god til at fouragere i det fri og finde føde på de grønne marker og i skovbunden. Kalkunen har levet 18 uger på Gothenborgs marker.

OBS: Leveres kun torsdag d. 21. december.

På menuen

  • Helstegt økologisk kalkun med æbler og svesker
  • Hvide og brunede kartofler
  • Sauce af stegesky
  • Klassisk rødkål og pocherede æbler med ribsgelé
  • Risalamande med kirsebærsauce

Du kan se kassens præcise indhold under fanen 'Indhold' nederst på siden. Med kassen følger desuden en opskrift, der guider dig sikkert gennem madlavningen.

Opbevaring

Kalkun og ferskvarer opbevares på køl.

Bemærk, at din kalkun er under optøning, når du modtager den. Vi anbefaler, at du opbevarer den i køleskab mindst 1-2 døgn. Så kan du være sikker på, at den er tøet helt op.

Praktisk

Ferskvarerne er pakket i flamingo og knust is, så de holder sig friske til du kommer hjem. Flamingo- og trækasse tager vi med retur, blot du fjerner label og stiller dem frem.

Med kassen følger næsten alt, hvad du behøver til julemiddagen. Vi regner dog med, at du selv kan supplere med de mest basale kolonialvarer som olie, smør, salt, peber og sukker.

Indhold

Indhold

Henter...
-