Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Juleand og -flæskesteg

Nyhed
Min. 2,7 kg + min. 1,1 kg

Økologisk, dansk and og flæskesteg til juleaften

755 kr.
Medlemspris 679,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Juleand og -flæskesteg

Om varen

Kølekasse med en økologisk landand fra Bangs Fjerkræ, min. 2700 g og en flæskesteg af kamsteg fra Friland Økologi, min. 1100 g.

OBS: Leveres kun torsdag d. 21. december op til juleaften.

And

Bangs Fjerkræs ænder har fået lov at nyde livet under åben himmel min. 14 uger. 

Det frie liv resulterer i mørkt kød, og måden de fodres på, giver en and med en helt enestående fedtmarmorering samt en let nøddesmag.

Ænderne slagtes på eget fjerkræslagteri, og skånes derved for lange dyretransporter til slagteri. Ænderne har været frosset og optøes ved bestilling. Leveres med indmad.

Flæskesteg

Klassisk flæskesteg af kamsteg af dansk gris.

Frilands økologiske grise er født i det fri, hvor de går minimum 7 uger udenfor sammen med deres mor og andre smågrise. Her har de rig mulighed for at stikke trynen i jorden eller lege under åben himmel. Herefter flytter de i stald, hvor der er god plads og adgang til udearealer.

Tilberedning

Beregn 500 g fersk and pr. person, så passer det med cirka 200 g andesteg til hver, når fuglen er stegt og skroget taget fra.

Vi anbefaler at du steger anden ved 150 grader, ca. 1 time per kg. Steg til en centrumtemperatur på 65-70 grader i overlåret.

Flæskestegen kan også med fordel langtidssteges ved lav temperatur.

Opbevaring

And og flæskesteg opbevares på køl.

Bemærk, at din and er under optøning, når du modtager den. Vi anbefaler, at du opbevarer den i køleskab mindst et døgn. Så kan du være sikker på, at den er tøet helt op.

Indhold

Indhold

Henter...
-