Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Paprikapølser

6 stk., 300 g

Krydrede grillpølser af dansk gris fra Slagtergården

65 kr.
Medlemspris 58,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Paprikapølser

Om varen

Økologiske paprika-grillpølser fra Slagtergården, 6 stk., min. 300 g.

Saftige paprika-krydrede grillpølser med inspiration fra den spanske chorizo, lavet på dansk gris.

Pølserne er kogt og røget over bøgeflis, hvilket giver den karakteristiske røgsmag, man forbinder med en god grillpølse.

Om producenten

På Slagtergården i Slagelse har man produceret økologiske slagtervarer og delikatesser siden 1996, altid med fokus på høj kvalitet og det gode håndværk.

Slagtergården arbejder med råvaren fra start til slut, og er eksperter ud i såvel ferskvarer som røgvarer og charcuteri.

Hos Aarstiderne har vi brugt Slagtergårdens produkter i vores måltidskasser i en årrække, og nu er det altså også muligt at finde deres varer her i vores købmandsbutik.

Anvendelse

Grillpølserne skal gennemvarmes inden servering.

Giv dem ca. 10 minutter på en pande ved middel-lav varme, til de er flot farvede på begge sider, eller smid dem på grillen et par minutter på hver side.

Paprikapølserne er det sikre valg til en lun sommeraften rundt om grillen, og er gode både til kartoffelsalaten og i hotdoggen. Ellers kan de krydrede pølser også nydes med en god kraut og lidt kogte nye kartofler 'on the side', gerne med et glas kølig Gewürtztrauminer til.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst 5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-