Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Skaftkotelet

1 stk., 300 g

Stor kotelet på ben af dansk gris fra Slagtergården – velegnet til grill

54 kr.
Medlemspris 48,60 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Skaftkotelet

Om varen

Økologisk skaftkotelet fra Slagtergården, 1 stk., 300 g.

Høj kotelet med skaft, skåret af kam uden svær. Fra danske grise opdrættet og slagtet i Danmark.

Om producenten

På Slagtergården i Slagelse har man produceret økologiske slagtervarer og delikatesser siden 1996, altid med fokus på høj kvalitet og det gode håndværk.

Slagtergården arbejder med råvaren fra start til slut, og er eksperter ud i såvel ferskvarer som røgvarer og charcuteri.

Hos Aarstiderne har vi brugt Slagtergårdens produkter i vores måltidskasser i flere år, og nu er det altså også muligt at finde deres varer her i vores købmandsbutik.

Anvendelse

Koteletten er velegnet til grill såvel som pandestegning. Den har en god størrelse, og kan med det rette tilbehør sagtens deles af to-tre personer.

Tag kødet ud af køleskabet en halv time før det skal tilberedes, og krydr med salt i god tid inden stegning. Brun kødet godt af på alle sider, og steg det til den ønskede temperatur ved middel varme (eller giv koteletten 6-8 min. i ovnen ved 200 °C).

Server fx skiver af grillet kotelet med en lun kartoffelsalat af små kartofler med tyndtskårne radiser, creme fraiche og purløg og løvstikke. Eller anret skiver af den møre gris i små majstortillas med hjemmelavet tomatsalsa og bagte løg.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst 5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-