Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne.

Iskaffe

Begrænset parti
500 ml

Koldbrygget kaffe på flaske fra ZoZozial, giver op til 16 glas

75 kr.
Medlemspris 67,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Iskaffe

Om varen

Økologisk iskaffe på flaske fra danske ZoZozial, 500 ml.

Ren koldbrygget kaffe, ikke tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer – lige til at nyde over is eller blandet op med mælk eller plantedrik.

Koldbrygget kaffe, eller 'cold brew', er en metode hvor kaffe brygges med koldt vand og trækker over en længere periode, op til 24 timer. Dette giver en drik med mindre syrlighed og bitterhed, end almindelig kaffe. Samtidig har koldbrygget kaffe en mere koncentreret smag og et højere naturligt forekommende koffeinindhold.

Hver flaske giver op til 16 glas iskaffe.

Anvendelse

Bland kaffen med masser af is og et godt skvæt mælk eller plantedrik, 1 del kaffe til 4 dele mælk/plantedrik. Koldbrygget kaffe har en mild smag og behøver ikke sukker, men kan tilsættes sirup efter smag, hvis man ønsker en sødere iskaffe.

Kaffen er også velegnet til shakes, desserter og i cocktails, fx som base i en Espresso Martini med vodka, kaffelikør og sukkersirup.

Om producenten

ZoZozial er et dansk familieejet firma beliggende i Svendborg på Fyn. Firmaet importerer selv sine nøje udvalgte specialkaffer, rister bønnerne på stedet og producerer deres kaffebaserede drikkevarer helt fra bunden.

Alle kaffer er økologiske og hånd- og batchristes nænsomt i en stor smedejerns-tromlerister. Smedejernet holder bedre på varmen og sikrer den ønskede smag og en ensartet kvalitet.

ZoZozial er Fairtrade-certificerede og beskæftiger sig udelukkende med økologiske råvarer. For dem,  handler det om at gøre sig umage, for at være sikre på, at alle led i kaffeproduktionen foregår under anstændige forhold.​

Opbevaring 

Opbevares tørt og mørkt eller på køl.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-