Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Quinoa, hvid

400 g

Hvid quinoa dyrket i Danmark af Nordic Quinoa

32 kr.
Medlemspris 28,80 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Quinoa, hvid

Om varen 

Økologisk hvid quinoa fra Danmark, 400 g.

Quinoa dyrket på Fyn af iværksætterne i Nordic Quinoa, som arbejder for at sikre en bæredygtig fødevareproduktion herhjemme.

Quinoa er et såkaldt pseudokorn, der ofte anvendes som korn, men faktisk er et frø. Det er naturligt glutenfrit, en god kilde til planteprotein og fiber, og et ernæringsrigt alternativ til ris, pasta og kartofler.

Sammenligner man den danske quinoa med den udenlandske, som typisk dyrkes i Sydamerika, ser man ved første øjekast en markant forskel. De danske quinoafrø er en del mindre end de udenlandske. Selvom de er små, mangler de ikke noget på smagen – tværtimod. Den danske quinoa er mere intens i smagen og har en lækker nøddearoma, som tydeligt både smages og duftes.

Anvendelse

Quinoaen fra Nordic Quinoa indeholder ikke bitterstoffet saponin, som quinoa ellers gør, og som er den primære grund til at skylle den. Du kan derfor undlade at skylle quinoaen. Du kan dog opleve, at der dannes skum, når den koges, det kan du blot tage fra med en ske undervejs.

Kog quinoaen og brug den som fyld i salater eller supper. Eller tilsæt den i din morgengrød.

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-