Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Spar 10% og få fri fragt. Bliv medlem af Aarstiderne Plus.

Kalvefond

200 ml

Langtidssimret kalvefond på gode danske råvarer fra Reduced

45 kr.
Medlemspris 40,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Kalvefond

Om varen

Økologisk kalvefond på glas fra Reduced, 200 ml.

Gammeldags fond kogt på ben fra tyrekalve fra Kannegaard Økologi. De køber kalvene i en ung alder, efter de er til overs fra mælkeproduktion, og giver dem et godt liv på græs.

Du får den rene og koncentrerede smag af okse, hjulpet på vej af gode danske suppeurter i sæson, som løg, porrer, gulerødder og tørrede svampe. Ingredienslisten skifter med årstiderne, hvorfor fonden også kan smage lidt anderledes fra sommer til vinter.

Fonden er ikke tilsat hverken koncentrater, kunstige aromaer eller smagsstoffer, og kan bruges lige ud af glasset, som en velsmagende base til alt fra simreretter som osso buco til saucer, supper mv. 

Om producenten

Bag Reduced finder man to danske kokke, som er optaget af at reducere i mere end én forstand. For lige så vigtigt, som det er for dem at koge de bedste fonder, så er det også helt centralt at de kan bidrage til at reducere fødevareindustriens madspild gennem deres produktion.

Det lykkedes de med, bl.a. ved at tage overskydende råvarer ind fra den danske fødevareindustri. De overtager fx æglæggende høns fra Danægs æggeproduktion, ligesom benene i kalvefonden kommer fra tyrekalve, som er overtaget fra mælkeproduktion.

Reduced simrer hver fond forsigtigt ned i op til 10 timer, hvor fedt og andre urenheder skimmes fra ved håndkraft. Herefter reduceres der i 5 timer og filtreres, inden fonden pakkes på glas. Resultatet er rene og klare fonder, som er så tæt på den ægte vare, som man kan komme uden at finde suppegryden frem selv.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-