Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Blommer
Nyhed

Blommer

500 g | Udvalgte blommer fra vores sydeuropæiske avlere
30 kr.
Medlemspris 27 kr.

Om varen

Økologiske blommer, 500 g.

Søde, saftige og syrlige blommer er en af højsommerens helt store glæder. Vi får vores blommer fra vores faste stenfrugtavlere i Spanien og Italien, hvor sæsonen starter et par uger før end herhjemme.

Vi udvælger de bedste blommer vi kan finde hver uge, og derfor vil sorter og leverandører variere fra uge til uge. Du kan bl.a. se frem til at prøve den orangerøde og syrlige Larry Ann, den søde mørkerøde Fortune og den dybrøde Black Splendor.

Anvendelse

Blommer kan syltes, bages eller koges til kompot eller chutney, men kan også bruges som kilde til syre og sødme i det salte køkken. Fx smager blommer godt sammen med både stegt grønkål og squash.

Prøv at give blommerne en tur på grillen, at bage dem eller at karamellisere dem i lidt honning på panden. Server de varme blommer med hjemmerørt vaniljecreme, creme fraiche eller is, for en hurtig og uimodståelig sommerdessert.

Opbevaring

Blommer kan fint opbevares ved stuetemperatur, men er bedst når de er helt friske. Meget modne blommer kan med fordel opbevares på køl.

Indhold

Indhold

Henter...
-