Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Spar 10% og få fri fragt. Bliv medlem af Aarstiderne Plus.

PåskefrokostKassen

Nyhed Udsolgt
Til 6 personer

Alt til den store tre-retters påskemiddag med fisk, lam og sæsonens grønt

995 kr.
Medlemspris 895,50 kr.
Udsolgt
Beskrivelse

Beskrivelse

PåskefrokostKassen

Om varen

Måltidskasse med 3 retter til påskefrokosten, passer til ca. 6 kuverter, opskrift medfølger.

Komplet tre-retters påskemiddag med fisk, lammekølle og sæsonens grønt, samt en forårsklar rabarberdessert til at slutte af på – alt sammen 100 % økologisk, naturligvis.

Du kan selv vælge, om du vil servere retterne som en regulær festmiddag med forret, hovedret og dessert – eller om du vil servere flere retter som del af det store påskebord, fx suppleret op af andre pålægsvarer, noget godt surdejsbrød og et par grønne salater til.

Med kassen følger en let og overskuelig opskrift, så du er sikker på at komme godt i mål med madlavningen i påsken.

OBS: Kassen leveres onsdag d.5/4 i påsken.

På menuen

  • Asparges med smilende æg, røget makrel og syltede rødløg
  • Lammekølle med syrlig sauce på citron og hvidvin samt bagte kartofler med ramsløgssmør og perlebygsalat med forårsløg og ricotta
  • Rabarberkompot med creme fraiche, honningristede nødder og estragon

Du kan se kassens præcise indhold under fanen 'Indhold' nederst på siden. Med kassen følger desuden en opskrift, der guider dig sikkert gennem madlavningen.

Opbevaring

Varerne fra flamingokassen bør pakkes ud og kommes på køl umiddelbart efter modtagelse. Kolonialvarerne opbevares tørt og ikke for varmt.

Vi anbefaler at du åbner din kasse samme dag, som den modtages, og sorterer varerne med det samme. Vær opmærksom på, at forskellige varer har forskellig holdbarhed. Du kan se varernes holdbarhed under fanen 'Indhold' nederst på siden.

Praktisk

Ferskvarerne er pakket i flamingo og knust is, så de holder sig friske til du kommer hjem. Flamingo- og trækasse tager vi med retur, blot du fjerner labels og stiller dem frem.

Med kassen følger næsten alt, hvad du behøver til påskefrokosten. Vi regner dog med, at du selv kan supplere med de mest basale kolonialvarer som olie, eddike, smør, salt, peber og sukker.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-