Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Spar 10% og få fri fragt. Bliv medlem af Aarstiderne Plus.

VintergrøntKassen

8-12 slags grønt, min. 4 kg

Alt det bedste vores avlere har at byde på vinteren igennem

169 kr.
Medlemspris 152,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

VintergrøntKassen

Om varen

Økologiske grøntsager, min. 4 kg i alt.

Vintergrøntsager har ry for at være tunge og grove, men giver du dem den fornødne tid og kærlighed, folder de sig ud i et overflødighedshorn af smag, farver og konsistenser. God vintermad er mad, der luner og varmer, fylder huset med dybe dufte og aromaer og giver dig energi til at gå en kold og mørk tid i møde.

Vi har lavet denne grøntkasse, som en hyldest til alt det gode, de kolde måneder bringer. Kassen består hver uge af et udsnit af årstidens bedste grøntsager fra både ind- og udland, nøje udvalgt af vores kokke.

Indholdet i kassen varierer, men du vil altid få min. 4 kg sæsongrønt i kassen. Herudover, vil du også møde frugter fra vores sydeuropæiske avlere, som du kan bruge til at peppe dine retter op med. Du kan se frem til rank og mørkegrøn palmekål, stribede rødbeder og smagfulde knoldselleri, og en gang imellem også blå kartofler, grønne tomater og små flower-rosenkål.

Indholdet passer typisk til 2-4 personer.

Anvendelse

Med kassen kommer du bredt rundt i alt det nye, som definerer sæsonen. Du vil fx ofte finde rodfrugter til gryderetter og mos, suppeurter til suppegryden, samt både store og små kål til salaten og varme tilberedninger.

Frugten i kassen kan bruges til at peppe salater op, eller som tilsmagning til retter, der mangler syre, sødme og aroma. Du kan fx falde over blodappelsiner eller granatæbler, som gør sig godt i grønkålssalaten.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer dine grøntsager i vores store opbevaringsguide.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-