Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne.

Lebenshilfe Rosé

75 cl

Fyldig, mediumtør rosé med masser af frugt

110 kr.
Medlemspris 99 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Lebenshilfe Rosé

Om varen

Weinbau der Lebenshilfe Rosé, 0,75 liter.

En mørk og fyldig mediumtør økologisk rosé med noter af blomme, appelsin, jordbær og melon. Vinen er ikke helt tør, men balanceret og ganske livlig uden for mange tanniner. En perfekt sommer-kompagnon på terrassen.

Fakta

Land: Tyskland
Region: Pfalz
Producent: Weinbau der Lebenshilfe Bad Dürkheim
Drue: Pinot Noir
Alkohol-%: 13

Indeholder sulfitter.

Om producenten

Weinbau der Lebenshilfe holder til i den gamle spaby Bad Dürkheim i den nordligste del af Pfalz-regionen. Som så mange andre vinhuse, betragter vinbønderne bag Lebenshilfe stedet som et familieforetagende – der er blot tale om en familie i en lidt bredere forstand.

Holdet består af én erfaren vinmager, fem kvalificerede ansatte og 35 medarbejdere med særlige behov. Lebenshilfe-teamet tror nemlig fuldt og fast på at det økologiske ansvar går hånd i hånd med det sociale. Og ligesom at hver af deres vine skal have tid og plads til at gro, så får hvert medlem på deres hold også mulighed for at udvikle sig på sine egne præmisser.

Vinene fra Weinbau der Lebenshilfe udtrykker ligeledes de unikke og autentiske karakteristika, som kendetegner terrænet, druerne og de årgange, man arbejder med. Variationen i udtrykket er vigtig, og her arbejdes både med traditionel fermentering i ståltanke samt spontangæring på fade. Primært på druer som Pinot Blanc, Riesling og Pinot Gris, men også røde varianter som St. Laurent og Pinot Noir.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-