Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Barret Petit Ours

75 cl | 13,5% Alkohol %

Fyldig og karakterfuld rødvin på ren Syrah, ikke tilsat sulfitter

189 kr.
Medlemspris 170,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Barret Petit Ours

Om varen

Barret Petit Ours Côtes du Rhône rødvin, 0,75 liter.

Petit Ours, på dansk "lille bjørn", er en rig naturrødvin med noter af røget flæsk og blå moden blomme. Den er lavet på 100% Syrah-druer fra vinbonde Matthieu Barrets marker i det sydlige Rhône, i modsætning til mange andre Côtes du Rhône-vine, som typisk er et blandingsprodukt.

Derfor kan du også forvente en vin med karakter, der adskiller sig en smule fra den gængse Côtes du Rhône oplevelse, og samtidig har et lidt blødere og saftigere udtryk end vine fra nord. Erund vin, med god krop og fylde og masser af personlighed, der godt kan give fx juleanden eller -gåsen kam til håret.

Produceret uden afklaring og filtrering og uden tilsætning af sulfitter, hvorfor der kan forekomme bundfald.

Fakta

Land: Frankrig
Område: Rhône
Producent: Matthieu Barret – Domaine du Coulet
Druer: Syrah
Alkohol-%: 13,5

Ikke tilsat sulfitter.

Om producenten

Domaine du Coulet drives af 7. generations vinmager Matthieu Barret, der påtog sig ansvaret for sin bedstefars vinmarker i Rhône i en alder af 23 år.

Barret havde fra begyndelsen en vision om at omdanne landbruget fra konventionelt til biodynamisk. Det blev officielt en realitet i 2002, hvor domænet blev certificeret som økologisk og biodynamisk. Siden er det gået over stok og sten for Barret, som er blevet lidt af en pioner inden for økovin.

Eksempelvis har Barret helt droppet at bruge maskiner og erstattet dem med mulddyr, heste og håndkraft. Vinstokkene får på marken selskab af små vandhuller og grønne områder, der bryder ensformigheden, og nærer det naturlige økosystem. Det er netop naturens mangfoldighed, der giver Barrets druer deres særlige identitet.

  • Alkohol %
    13,5%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-