Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Highway to Hell

75 cl | 14% Alkohol %

Sydspansk rødvin med frugt, fylde og fuld fart over feltet

149 kr.
Medlemspris 134,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Highway to Hell

Om varen

Highway to Hell rødvin, 75 cl.

Økologisk sydspansk Monastrell med fuld smæk på smagen, inspireret af AC/DCs udødelige klassiker.

Duften spænder fra solmodne bær som brombær, solbær og mørke hindbær og kirsebær til noter af forfriskende sødlig lakrids og tobak. De frugtige noter går igen i smagen, som også er dejlig rund, fyldig og en smule tør. Eftersmag af rosiner og balsamico.

Går godt med rødt kød, mørkt fjerkræ og vegetariske retter med dybe smage, fx en langtidssimret tomatsauce eller grillet aubergine.

Druen er Monastrell, som er en oprindelig drue fra området i Valencia (Franskmændene har ”stjålet” den, og kalder den for Mourvèdre). Vinstokkene er mere end 30 år gamle og er plantet i 600 meters højde. Jordbunden af ler og kalksten gør, at den kan holde på de få regndråber, der kommer.

Vinen er håndhøstet og har været på amerikanske og franske egefade i 3 måneder.

Fakta

Land: Spanien
Region: Valencia
Område: La Font de la Figuera
Producent: Wines n' Roses
Druer: Monastrell
Alkohol-%: 14

Om producenten

Vingården Wines n' Roses er stiftet af fem venner med en forkærlighed for de store navne i rockmusikken. De mødte hinanden i vinens verden og delte samme drøm: At nytænke og skrue op for det hele.

Wines n' Roses er en relativt ung, økologisk vingård. Her er troen på de lokale, oprindelige druer, traditionerne og bæredygtigheden udgangspunkt. Der er stolthed i at arbejde med jorden og vinmarkerne, som også deres fædre, bedstefædre og oldefædre gjorde det.

I La Font de la Figuera i Valencia får druerne mere end 300 solskinsdage, og består primært af Monastrell, Garnacha Tintorera og Bobal. Det er druer med karakter og personlighed. De fem venner er faktisk lige så vilde med dem, som de er med Led Zeppelin og AC/DC.

  • Alkohol %
    14%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-