Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Veneziano Spritz

70 cl | 11% Alkohol %

Håndlavet italiensk aperitivo fra Walcher, perfekt til spritz

169 kr.
Medlemspris 152,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Veneziano Spritz

Om varen

Økologisk Veneziano Spritz 11 % fra Walcher, 70 cl.

En aperitivo efter norditaliensk forbillede, lavet på et hemmeligt blend af økologiske urter og smagsgivere. Smagen er på samme tid sød, aromatisk og krydret, med en balanceret bitterhed og en livlig orange farve – og så er den helt fri for kunstige farve- og smagsstoffer.

Gør som i Venedig, og bland 2 dele Veneziano op med 3 dele øko prosecco og 1 del danskvand i et stort glas med is, for et forfriskende økologisk 'take' på den velkendte spritz.

Om producenten

Walcher Südtiroler Gutsbrennerei er et familiedestilleri med base i den italienske del af Sydtyrol, nær Appiano ved vinvejen i Alto Adige.

Siden 1966 har Walcher-familien produceret grappa og brændevin i verdensklasse af frugter, urter og afgrøder fra lokalområdet. I de senere år er man sideløbende begyndt at eksperimentere med andre typer spiritus samt vermouth og apéritifer, samtidig med at man producerer mere og mere økologisk.

Håndværket er dog forblevet det samme, og man destillerer stadigvæk udelukkende på gamle 'Alembic'-kedler af kobber i vandbad, for at bevare så meget af råvarernes naturlige udtryk som muligt i det færdige produkt.

Opbevaring

Opbevares mørkt og ikke for varmt.

  • Alkohol %
    11%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-