Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Blond – Gylden Akvavit

Blond – Gylden Akvavit

50 cl | 40% Alkohol % | En rund gyldenblond akvavit, som repræsenterer det bedste fra Bornholm
199 kr.
Medlemspris 179,10 kr.

Om varen

Økologisk Akvavit BLOND 40% fra Bornholm Spirits, 500 ml.

BLOND er Bornholm Spirits bud på en økologisk gyldenblond akvavit. Akvavitten smyger sig let over tungen og har nuancer af kardemomme, perikum og et strejf af sort peber. Tilsammen giver det en nuanceret, krydret og rund smag, som varmer i ganen.

De smukke gardiner i glasset løfter sløret for en akvavit med fylde og tyngde, som gør sig ekstra god sammen med stegt fisk, kød med let røget smag eller en klassisk hønsesalat.

BLOND er fremstillet i Nexø på Bornholm. I klippeøens mineralholdige undergrund finder man det klareste kildevand, der har lagret i milliarder af år. Det er blevet sat sammen med økologisk hvede for at skabe denne akvavits rene smag.

Det anbefales, at BLOND Akvavit nydes ved en temperatur på 5-7 grader.

Om producenten

For det dedikerede hold af snapselskere bag SnapsBornholm (siden Bornholm Spirits) startede det hele for 6 år siden med en chili-snaps. I 2021 mundede det ud i købet af deres egen fabrik på Bornholm.

Her produceres snaps og andre spirituosa med kærlighed, nysgerrighed og dedikation på baggrund af gode råvarer og superblødt, krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år. Det er med til at give spiritussen en endnu mere afbalanceret smag.

Visionen er at gentænke begrebet ‘snaps’. Det er blevet tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne, samtidig med at de stolte traditioner holdes i hævd. Mangfoldigheden hyldes i de skønne nordiske ingredienser i kvalitetsspiritussen, som er en fryd for øjet såvel som for ganen.

Opbevaring

Opbevares mørkt og ikke for varmt.

  • Alkohol %
    40%
  • Aldersbegrænsning
    18 år
Indhold

Indhold

Henter...
-