Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Spar 10% og få fri fragt. Bliv medlem af Aarstiderne Plus.

100 % Orange

75 cl | 12,5% Alkohol %

Blød og rund orangevin med en liflig duft af appelsin, ikke tilsat sulfitter.

219 kr.
Medlemspris 197,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

100 % Orange

Om varen

100 % Orange orangevin, 0,75 liter.

En super drikkevenlig biodynamisk orangevin produceret på 100 % Sauvignon Blanc. Her er hverken foretaget filtrering eller klaring, og ikke tilsat sulfitter.

Farven er lys gul med fine orange toner, og duften af orangeskal og søde, kandiserede hvide frugter er skøn og imødekommende. I ganen er den blød og frisk med en karakteristisk smag af stenfrugt og melon.

Har du ikke før prøvet orangevin, er denne et super godt sted at starte. Den er afmålt og balanceret, og i øvrigt ideel til eksempelvis fjerkræ, fed fisk eller en god blå ost.

Fakta

Land: Spanien
Område: Catalonien, Penedès
Producent: Castell d'Age
Druer: Sauvignon Blanc
Alkohol-%: 12,5

Ikke tilsat sulfitter.

Om producenten

Castell d'Age er en familieejet vingård i Penedès i Catalonien, som har produceret økologisk, biodynamisk og naturvin igennem generationer.

Vinene og cavaerne herfra er produceret med en dyb respekt for jorden og afgrøderne. Junyent-familien, som driver vingården, lægger ekstra stor vægt på at finde den bedste jordbund for hver sort.

Denne omhu og opmærksomhed bæres igennem alle stadier af produktionen, fra fermentering til flaske, og resultatet smages tydeligt i det endelige produkt.

  • Alkohol %
    12,5%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-