Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Vegansk dellefars

300 g

Gluten- og laktosefri grøn plantefars fra Aarstidernes Varme Værksted

49 kr.
Medlemspris 44,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Vegansk dellefars

Om varen

Gluten- og laktosefri økologisk plantefars fra Aarstidernes Varme Værksted, 300 g. 

Aarstidernes Varme Værksteds grønne plantefars består næsten udelukkende af friske, økologiske grøntsager.

Anvendelse

Den veganske fars kan bruges i lasagne, til bolognese og tacos eller tortillas.

Om Det Varme Værksted

Falafler, grønne farser, hummus og grønne deller, det er nogle af de produkter, som vi producerer i Det Varme Værksted i Randers.

Det Varme Værksted er Aarstidernes grønne slagter og delikatesseværksted. Her udvikler et hold af dygtige uddannede slagtere nye produkter til vores måltidskasser og købmandsbutik sammen med vores kokke.

Fremtidens farsprodukter skal være langt mere klimavenlige, og i højere grad baseret på grøntsager og bælgfrugter. Derfor arbejder vi målrettet på opskrifter, der giver et lige så smagfuldt produkt, som hos den almindelige slagter, bare med et minimum af kød.

Maskinerne, der tidligere ville have kørt almindelig frikadellefars, har også været omstillingsparate, og de kan sagtens transformere bælgfrugter og grønt til plantefars med god tekstur, saftighed og smag. Alt sammen for, at det skal være nemmere at spise mere grønt i hverdagen.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-