Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Babyleaves med blomster

Babyleaves med blomster

60 g | Små spæde salater med spiselige blomster
16 kr.
Medlemspris 14,40 kr.

Om varen

Økologiske babyleaves med spiselige blomster, 60 g.

Babyleaves er små, smagfulde salater med stor smag. Gartneren har fremtryllet den rette blanding af søde, let bitre og krydrede blade samt spiselige blomster. Bladene kan bl.a. være lolla-salat, mizuna, rød chard og tatsoi.

De sarte blade vokser typisk i tunneler af fiberdug, der beskytter mod slagregn og tørke. Det kræver en opmærksom gartner, da babyleaves vokser frem på ganske kort tid. Babyleaves er en fællesbetegnelse for mange forskellige slags salatplanter, der høstes, når de stadig er små og sprøde med masser af smag.

Anvendelse

Alt hvad du behøver er at finde salatskålen frem og røre en dressing. Du kan også bruge salatblandingen som fyld i sandwich og wraps eller drysse dem over pizza, pasta og gryderetter lige inden servering for at tilføje et frisk touch.

Opbevaring

Babyleaves skal spises hurtigt, da der er tale om sarte sager. Opbevar salaten i en lufttæt beholder i køleskabets grøntsagsskuffe. Læg bladene i koldt vand før brug – dette giver dem et frisk pust og fjerner evt. rester af sand og jord.

Indhold

Indhold

Henter...
-