Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Frisk hvidløg med skaft

Her & nu
1 stk.

Friskopgravet hvidløg med en høj grøn top og en mild smag

12 kr.
Medlemspris 10,80 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Frisk hvidløg med skaft

Om varen

Økologisk frisk hvidløg med skaft fra Spanien, 1 stk.

Friske hvidløg – også kaldet grønne hvidløg – er de spæde, grønne stilke af hvidløg, inden det bliver fuldt udviklet med adskilte fed. De er markant mildere i smagen end det tørre hvidløg og minder af udseende om forårsløg eller porretoppe.

Vores friske hvidløg kommer fra vores ven Pepes marker, lige ud for den sydspanske by Granada.

Anvendelse

Brug alt på dit friske hvidløg – både den hvide og den grønne del – men lad dem kun få meget kort tilberedning. Så beholder de deres fine og milde smag.

Det grønne skaft kan du bruge, som du ville bruge forårsløg eller små porrer. Snit den fint og giv det et minuts tid i wokken. Eller drys dem over en varm ret, og lad dem tilberede let på eftervarmen.

De hvide hvidløgshoveder er vidunderlige i supper eller puréer, hvor de tilfører en mild og afbalanceret hvidløgssmag, som ikke er nær så gennemtrængende som den tørre vintervariant, vi kender.

Du kan også sylte de friske hvidløg, bruge dem rå i salater eller rive lidt i en klat smør sammen med friskhakket persille.

Opbevaring

Opbevares i køleskabets grøntsagsskuffe.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-