Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Paraguayos

Nyhed
500 g

Flade ferskener fra Spanien – dyrket biodynamisk

39 kr.
Medlemspris 35,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Paraguayos

Om varen

Biodynamiske paraguayos fra Spanien, 500 g.

Du kender dem måske som flade ferskner, UFO-ferskner, donutferskner eller Saturn-ferskner. Selvom de kan være meget saftige, så er frugtkødet fast og ferskenen nem at spise, selv for børn.

Paraguayos er både saftige og sprøde. Det er egentlig en ferskensort, og har også samme træk som en fersken: lodden overflade, gulligt eller hvidt frugtkød og en sten indeni.

Frugterne kommer fra vores gode ven Emilio, der hvert år sender kassevis af de fineste stenfrugter op til os. Emilios plantage ligger i Badajoz i Extremadura-regionen, tæt på grænsen til Portugal – her er klimaet ideelt til stenfrugter, da de kræver meget solskin.

Anvendelse

Paraguayos kan spises lige, som de er, eller de kan skæres i tern og bruges i salater, gerne sammen med krydderurter og fx en god mozzarella.

Opbevaring

Paraguayos er bedst, når de er helt friske. Ellers kan de med fordel opbevares på køl, hvor de vil holde sig et par dage.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-