Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Bøftomater – RAF

Bøftomater – RAF

500 g | Fantastisk smagfuld, traditionel spansk bøftomat fra Nijarområdet
36 kr.
Medlemspris 32,40 kr.

Om varen

Økologiske RAF-tomater fra Spanien, 500 g.

Den eftertragtede RAF-tomat kan komme mange steder fra, men vores mand på stedet, Flemming, sværger til området omkring Nijar, hvor de absolut bedste kommer fra. Det ligger tæt på nationalparken Cabo del Gata, og vandet i området har bl.a. et højere saltindhold, hvilket er med til at give tomaten den intense smag.

RAF-tomaterne kan siges at have deres udseende imod sig. Som modne er de stadig meget grønne sammenlignet med andre tomater, og efter et par dage kan de blive lidt bløde. Det er dog ikke et tegn på, at de er blevet dårlige, og det betyder absolut heller intet for smagen.

Eneste problem med RAF-tomaterne er sådan set bare, at når man først har smagt dem, så synes man, at alle andre tomater smager af vand...

Anvendelse

Tomater er for alle  hvad enten kokken er ferm eller nybegynder. Næsten uanset hvad du gør ved en tomat, smager den himmelsk. En hovedregel skal dog overholdes: Tomater opbevares ikke på køl.

Tomater smager fantastisk, som de er – hapset i forbifarten, skåret til salatskålen, hakket til en salsa eller kørt i en gazpacho. Smagsmæssigt hører tomater, løg, olivenolie og balsamisk vineddike og basilikum bare sammen.

Giver du dine tomatretter et nip sukker, fremhæver det smagen.

Opbevaring

Holder sig bedst ved opbevaring på køkkenbordet. Undgå dog direkte sollys. I køleskabet vil de langsomt miste smag, da modningsprocessen stoppes.

Indhold

Indhold

Henter...
-