Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Marmalindo-tomater i kasse

Marmalindo-tomater i kasse

Min. 1,9 kg | Store og kødfulde biodynamiske bøftomater fra Andalusien
120 kr.
Medlemspris 108 kr.

Om varen

Biodynamiske Marmalindo-bøftomater fra Spanien, min. 1,9 kg.

Marmalindo er en afart af den lidt mere udbredte RAF-tomat. Tomaten er en imposant størrelse, der med sin irregulære form og grønne nuancer er svær ikke at falde for.

Modsat almindelige tomater, modner Marmalindo indefra og ud, og kan derfor stadig være grøn, når du modtager den.

Vores Marmalindo-tomater er høstet i området omkring Almería i Andalusien, hvor klimaet er helt optimalt til at dyrke tomater året rundt. Vores avler Jose Miguel, som dyrker tomaterne biodynamisk, siger, at de elsker fuldmåne og på disse dage modner dobbelt så hurtigt som andre dage.

Anvendelse

Marmalindo-tomater kan være ret faste og er derfor ideelle til tilberedning – fx stegt eller som fyld i en burger. De er dog også fremragende rå i en tomatsalat.

Hvis du for alvor vil fremhæve smagen i dine tomater, så skær dem i fine skiver, dryp med lidt olivenolie, og krydr med havsalt og evt. en smule sukker.

Server dem som de er, eller pryd dem med papirtynde skiver rødløg, frisk mozzarella eller burrata og strimlet basilikum.

Opbevaring

Holder sig bedst ved opbevaring på køkkenbordet. Undgå dog direkte sollys. I køleskabet vil de langsomt miste smag, da modningsprocessen stoppes.

Indhold

Indhold

Henter...
-