Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Nature Pinot Noir

75 cl | 13% Alkohol %

Mild og aromatisk sydfransk naturvin, ikke tilsat sulfitter

199 kr.
Medlemspris 179,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Nature Pinot Noir

Om varen

Nature Pinot Noir rødvin, 75 cl.

Naturvin på økologiske sydfranske pinot noir-druer. Duften er blomsteragtig, og man fornemmer især sød jasmin, men også noter af æble, pære og fersken, som er så genkendeligt for naturvin.

Smagen er dog mere ligetil, end andre komplekse naturvine; Markant, tør og let sødlig med noter af tør cider, æble og pære. Farven er sart rød og transparent og sætter scenen for en let og mild rødvin, som kan betegnes som en slags "naturvin for begyndere".

En skøn vin til kylling, fisk, grønsagstærter og andre lette retter. Den er også et godt alternativ til en tør hvidvin og komplimenterer fx lynstegt tun og andre fisk med mørkere kød.

Fakta

Land: Frankrig
Region: Languedoc-Roussillon
Producent: Domaine Ricardelle de Lautrec
Drue: Pinot Noir
Alkohol-%: 13

Ikke tilsat sulfitter.

Om producenten

Domaine Ricardelle de Lautrec er centreret omkring byen Coursan i hjertet af Languedoc-Roussillon. Her har historien sat sine tydelige præg, da Via Domitia (den første romerske vej) løber over de 123 hektarer vinstokke. Lionel Boutié er 4. generation på vingården, og 5. generation er allerede sikret.

Siden 1999 har familien Boutie dyrket deres jorde 100% økologisk. Jorden består af ler og limsten samt en masse småsten, der sammen med det varme sommerklima, de barske vintre og middelhavets positive indflydelse sikrer sunde og raske vinplanter og vidunderlige vine. 

Vinene i denne serie er fremstillet ved hjælp af spontangæring, med minimal intervention i marken og kælderen og helt uden tilsat svovl, og har derfor gjort sig fortjent til det franske 'Vin Méthode Nature' mærke.

  • Alkohol %
    13%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-