Den Asiatiske SmagePose

Smag på Asien. Tamari, gomasio, hvid miso, riseddike, ristet sesamolie og shoyu soyasauce til dine asiatiske retter.

DKK255 
  • Tamari 150 ml
  • Hvid miso 250 g
  • Sesamsalt - gomasio 120 g
  • Brun riseddike 150 ml
  • Ristet sesamolie 250 ml
  • Shoyu soyasauce 150 ml

Tamari 150 ml

Denne Tamari er en fantastisk hvedefri soyasauce. Den er glutenfri, og smagen har dobbelstyrke. Produceret i Japan udfra en 500 år gammel opskrift og modner i cedertræstønder i over to somre.

Hvid miso 250 g

En cremet og let miso, som er en rigtig god erstatning til mælkeprodukter i dressinger, saucer og dips. Brug den fx i kartoffelmos, grøntsagssupper og andet istedet for fløde.

Sesamsalt - gomasio 120 g

Super dejligt sesamsalt, der pifter de fleste retter op. Nyd den drysset på supper, til grøntsager, på en kartoffelmad, eller på ris og æg.

Brun riseddike 150 ml

Eddike af brune ris fra Kyusyu i Japan, fremstillet på traditionel vis med lagring i delvis jorddækkede lerkrukker. Eddiken er af høj kvalitet og har en frisk og lækker smag, god styrke og samtidig en let sødme, men er uden den ellers skarpe syrlighed. Anvendes blandt andet i wokretter, dressinger, sushi ris mm.

Ristet sesamolie 250 ml

En aromatisk og nøddeagtig smag, der giver retterne en autentisk orientalsk smag. Brug den i marinader, vinaigretter, saucer og dressinger, såvel som til wok- og nudelretter. Denne duftrige ristede sesam olie er en af de vigtigste ingredienser i øst-Asiastisk madlavning. En aromatisk og nøddeagtig smag, der giver retterne en autentisk orientalsk smag. Brug den i marinader, vinaigretter, saucer og dressinger, såvel som til wok- og nudelretter. Denne duftrige ristede sesam olie er en af de vigtigste ingredienser i øst-Asiastisk madlavning.

Shoyu soyasauce 150 ml

Shoyu er en traditionel, japansk sojasauce, som fremstilles på sojabønner og hvede. Soyasauce anvendes som en slags krydderi, der tilfører maden både smag og salt.

Der er en verden til forskel i smagen imellem denne prisbelønnet Shoyu soyasauce og mange andre på markedet. Det tager imellem 18-24 måneder at producere Clearsprings shoyu og tamari. De modner i cedertræstønder og får derved en meget nuanceret smag. Almindelig soyasauce modner max 3-4 måneder. Den fred og ro samt den naturlige gæring giver soyasaucen mulighed for at udvikle en helt særlig aromatisk, skarp og fyldig smag. Clearsprings shoyu og tamari er fremstillet hos en af Japans mest velansete soyasauceproducenter, hvor familien igennem otte generationer har beskæftiget sig med dette håndværk.

Idékassen