Fisk på glas SmageKassen

3 slags fisk på glas

3 slags fisk på glas. Ansjoser, sardiner og tun i god, økologisk olivenolie.

DKK179 

3 slags fisk på glas fra den gamle, spanske familievirksomhed, Ortiz. Du får et glas af hver i denne smagekasse.

Ansjoser på glas 95 g

I ekstra jomfruolivenolie. Ansjoserne fanges i april, maj og juni ud for den spanske kyst. Herefter forarbejdes de og lægges i god økologisk olivenolie. Ortiz laver nogle af verdens bedste ansjoser – de er faste, stærke, salte og helt skønne. Hvis smagen bliver for kraftig, så brug olien og hæld lidt frisk olie på ansjoserne.

Sardiner på glas 210 g

I ekstra jomfruolivenolie. Håndrensede og håndpakketerede sardiner på glas. Ligesom tun i olivenolie bliver sardiner i olivenolie faktisk bedre med tiden. Men det bliver vanskeligt at bevise, for de kødfulde og smagsrige sardiner kan være være svære at holde fingrene fra. Brug dem som de er, direkte fra glasset, i en salat. Eller læg dem på en pizza eller som her på et sardinbrød. Velbekomme!

Tun i olie 190 g

I ekstra jomfruolivenolie. Bonita er en mellemstor tunfisk, der kendetegnes ved den milde smag og den silkeagtige konsistens. Fiskene fanges enkeltvis med stang i Biscayabugten ud for Baskerlandets kyst. Denne fangstteknik sikrer, at fisken ikke bliver beskadiget, og det højner kødets kvalitet. Samtidigt sikrer denne miljøbevidste metode at fiskebestanden bevares og havmiljøet beskyttes. De store flotte fileter er konserveret i god økologisk olivenolie ”picual”.

Idékassen