Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Vildnis bog

Fagbog med opskrifter

Opdag æstetikken, glæden og smagen ved at sanke det vilde

250 kr.
Medlemspris 225 kr.
Beskrivelse
Vildnis bog

Grundbog om vilde planter med opskrifter.

Genveje til vilde spiselige planter

Kom med en tur i vildnisset og opdag æstetikken, glæden og smagen ved at sanke det vilde. Bogen præsenterer dig for alle aspekter af vild mad; fra sankning til opbevaring og brug af de vilde planter i køkkenet.

Du kommer til at kende og kunne genkende mindst 25 vilde planter. Og selvfølgelig kommer de vilde planter med i køkkenet og der laves inspirerende opskrifter, der passer til planternes karakter.

Bogen er grundigt illustreret med billeder af de typiske steder, planten vokser, samt plantens udvikling i stadier gennem årstiderne. Vi giver dig tips til, hvordan du let kan samle og bruge naturens overflod, så det kan blive en realistisk del af din hverdag – året igennem.

Bogen er skrevet af søskendeparret Lene og Søren Ejlersen. Det vilde univers har altid været solidt forankret hos Lene Ejlersen, og formidlingen af naturens smagsunivers er et af hendes hjertebørn. Søren Ejlersen er kok og har arbejdet med vilde grøntsager og særlige smage i mange år. Sammen deler Lene og Søren fascinationen af at gå på opdagelse i naturens spisekammer.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-