Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Avocado, umoden

1 stk.

Hass-avocado fra Peru, umoden ved levering

15 kr.
Medlemspris 13,50 kr.
Beskrivelse
Avocado, umoden

Om varen

Økologisk Hass-avocado fra Peru, 1 stk.

Cremet og uimodståelig. Indianerne kaldte avocadoen for skovens smør, og den kan for så vidt også udmærket erstatte smør på brødet. Avocadoen indeholder flere forskellige vitaminer, mineraler og enkeltumættede fedtsyrer.

Udenfor den spanske sæson får vi vores avocadoer fra Peru. Avocadoerne er sejlet hertil med båd og modnet i vores pakkeri på Barritskov.

Anvendelse

Avocadoen er spiseklar, når den er blød i toppen med en konsistens som blødt smør. Læg den evt. sammen med tomater eller bananer, hvis du vil sætte skub i modningsprocessen.

En perfekt modnet avocado er en oplagt medspiller i alt fra guacamole og tacos til salater og rice bowls.

Avocadoen kan også bare nydes som den er, med et dryp citronsaft, lidt flagesalt og et skud friskkværnet peber, eller i skiver på et stykke ristet rugbrød.

Meget modne avocadoer kan bruges som et vegansk alternativ til smør og æg i bagværk og desserter, til at tykne smoothies og salatdressinger eller som et laktosefrit alternativ til fx creme fraiche.

Opbevaring

Avocadoer bør ikke opbevares for koldt, da de let får køleskader, der ses som brunfarvning eller manglende modenhed. Opbevar derfor dine avocadoer i en skål i køkkenet, og brug dem så snart de er modne.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-