Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne.

EfterårsgrøntKassen

8-10 slags grønt fra Danmark, min. 3 kg

Alt det bedste vores avlere har at byde på efteråret igennem

169 kr.
Medlemspris 152,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

EfterårsgrøntKassen

Om varen

Økologiske grøntsager, 3-4 kg i alt.

Efteråret er en tid til hygge og samvær, hvor man kan rykke sammen ved spisebordet, mens vinden rusker i træerne udenfor. De store gryder skal frem, ovnen op på fuldt blus, og simreretter, supper og syltevarer i rotation igen.

Derfor har vi lavet denne kasse, som en ugentlig hyldest til alt det bedste, efteråret bringer med sig. Indholdet i kassen varierer fra uge til uge, men du vil altid få min. 3 kg grønt i kassen, overvejende fra vores danske leverandører.

Det kan fx være store solgule spaghettisquash, kruset rød grønkål, umamifyldte svampe og et væld af aromatiske og farverige rodfrugter. Først på sæsonen vil du støde på danske majs og bønner i din kasse, mens der vil dukke flere græskar, beder, svampe og kål op senere på sæsonen.

Indholdet passer typisk til 2-4 personer.

Anvendelse

Med kassen kommer du bredt rundt i alt det nye, som definerer sæsonen. Du vil fx ofte finde selleri, løg og svampe til gryderetter og varme tilberedninger, rodfrugter til mos, samt kål og urter til salater og lette anretninger.

Omfavn mangfoldigheden, og prøv forskellige tilberedninger af, når du bearbejder dine grøntsager. Nyd fx at den bolsjestribede rødbede kan spises rå, skåret papirstyndt i en salat, og at den også er suveræn saltbagt som tilbehør til fugl eller fisk. Eller sylt et halvt græskar i små stykker med lidt vanilje og ingefær, og kog en cremet suppe på resten – mulighederne er altid flere, end man tror.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer dine grøntsager i vores store opbevaringsguide.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-