Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

FreestyleKassen

Stor – Passer til 4-5 personer

Den fri måltidskasse til dig, som gerne vil have mere fleksibilitet

825 kr.
Medlemspris 742,50 kr.
Beskrivelse
FreestyleKassen

Om varen

Den store FreestyleKasse til ca. 4-5 personer med min. 5 kg blandet grønt + kød, mejeri og kolonial.

FreestyleKassen er en ny type måltidskasse til dig, som ønsker mere fleksibilitet i din hverdag og friheden til selv at bestemme menuen. 

Her er ingen fastlagte madplaner og opskrifter, bare gode økologiske råvarer ledsaget af tips og tricks, der kan give dig inspiration til dit næste måltid.

Vores kokke sammensætter hver uge kassen med et udvalg af sæsonens bedste frugt og grønt, mejeri og kolonial samt få, men gode, kødudskæringer, som du kan freestyle med i køkkenet. 

Du vil finde ting som fx krydderiblandinger, frisk pasta og creme fraiche eller mozzarella. Alt sammen i mængder, så du kan sammensætte det antal måltider, som du bedst kan lide: Hvad end det er et stort 'family style' måltid, eller flere små hverdagsmåltider.

Meget af kassens indhold består af råvarer, der kan holde i flere dage, så du let selv kan planlægge din uge. Du vil møde gode og velkendte råvarer, men en gang i mellem også særlige grønne sager, som vi har håndplukket til kassen fra vores skattekammer af ting, du ikke finder andre steder. Der vil typisk også være lidt frugt til madpakken.

Se denne og kommende ugers indhold under fanen 'Indhold' nederst på siden.

Opbevaring

Opbevar kølevarer som kød og mejeri på køl. Ferske kødvarer kan fryses ned til senere brug. Kolonialvarer som fx krydderier, ris og konserves bør opbevares mørkt og tørt indtil brug.

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer dine grøntsager i vores store opbevaringsguide.

Praktisk

Kølevarerne er pakket i flamingo og knust is, så de holder sig friske til du kommer hjem. Flamingo- og trækasse tager vi med retur, blot du fjerner labels og stiller dem frem.

Pak altid måltidskassen ud den dag, du modtager den, sorter varerne, og stil kølevarer i køleskabet. Kassen indeholder grøntsager, tørvarer og kolonial, som kan gemmes og bruges over en længere periode. Brug dog altid fx krydderurter, bladgrøntsager og ferskvarer, som svinekød og fjerkræ, mens de er friske.

Varernes min. holdbarhed kan ses i indholdslisten nederst på siden. Hvis varerne først tages i brug efter min. holdbarhed, kan Aarstiderne ikke garantere for varernes friskhed og kvalitet og kan derfor heller ikke kreditere evt. dårlige varer.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-