Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Vegetar Freestyle

Stor – Passer til 4-5 personer

Den grønne måltidskasse, hvor du selv bestemmer menuen

699 kr.
Medlemspris 629,10 kr.
Beskrivelse
Vegetar Freestyle

Om varen

Den store Vegetar FreestyleKasse til ca. 4-5 personer med min. 5 kg blandet grønt samt mejeri- og kolonialvarer.

Vegetar Freestyle er en grøn måltidskasse til dig, som ønsker mere fleksibilitet i din hverdag og friheden til selv at bestemme menuen. Her er ingen fastlagte madplaner og opskrifter, bare gode økologiske råvarer ledsaget af tips og tricks, der kan give dig inspiration til dit næste måltid.

Vores kokke sammensætter hver uge kassen med et udvalg af sæsonens bedste frugt og grønt, mejeri og kolonial, som du kan freestyle med i køkkenet.

Du vil finde ting som fx krydderiblandinger, frisk pasta og creme fraiche eller mozzarella. Alt sammen i mængder, så du kan sammensætte det antal måltider, du bedst kan lide: Hvad end det er et stort 'family style' måltid, eller flere små hverdagsmåltider.

Meget af kassens indhold består af råvarer, der kan holde i flere dage, så du let selv kan planlægge din uge. Du vil møde gode og velkendte grøntsager, men en gang i mellem også unikke ting, som vi har håndplukket til kassen fra vores skatkammer af ting, du ikke finder andre steder. Der vil typisk også være lidt frugt til madpakken.

Se denne og kommende ugers indhold under fanen 'Indhold' nederst på siden.

Opbevaring

Opbevar kølevarer som fx mejeriprodukter på køl. Kolonialvarer som fx krydderier, ris og konserves bør opbevares mørkt og tørt indtil brug.

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer dine grøntsager i vores store opbevaringsguide.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-