Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Friske karryblade på gren

Min. 3 g

Friske karryblade fra Spanien – citrusaroma til daal, chutney mm.

28 kr.
Medlemspris 25,20 kr.
Beskrivelse
Friske karryblade på gren

Om varen

Friske økologiske karryblade på gren fra Spanien, min. 3 g.

Karryblade smager ikke udpræget af karry, men er uden sammenligning en af de vigtigste spillere i det Sydindiske køkken.

Karryblade har en sart citrusaroma, som man genkender med det samme. Bladene vrides og koges med i daals, grøntsagscurries og chutneys typisk sammen med sennepsfrø, stjernanis og cassiabark.

Vores karryblade dyrkes af Sara Visquert i Almería i Andalusien. Vi er stolte af at kunne præsentere disse asiatiske lækkerier, som kan være meget svære at finde økologiske og friske i Europa.

Anvendelse

Brug karrybladene som smagsgiver til dine retter. Du behøver ikke mere end 1-2 blade for at smage fx en daal til.

En klassiker i det sydindiske køkken er Sambar, der er en vegetarisk linsecurry, der har simret længe med tamarind, spidskommen, bukkehornsfrø, karryblade, korianderfrø, sennepsfrø, sort peber og chili, der udgør hele smagsspekteret.

De sidste minutter af tilberedningstiden kommes sprøde og friske grøntsager, som gulerod, spinat og blomkål, i. Retten serveres med friskbagte fladbrød og en iskold mango lassi til.

Husk, at vride bladene lidt inden brug, for at frigive de æteriske olier.

Opbevaring

Bladene kan opbevares i posen eller en lukket beholder i op til en uge. Har du brug for at holde bladene friske, kan du opbevare dem i en lukket beholder i køleskabet, eller fryse dem ned til senere brug.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-