Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Kruspersille

20 g

Dansk kruspersille – smag og farve til dine retter

15 kr.
Medlemspris 13,50 kr.
Beskrivelse
Kruspersille

Om varen

Afskåret økologisk kruspersille fra Danmark, 20 g.

Danmarks uofficielle nationalkrydderi, i restaurationsverdenen også kaldet 'Tivolidrys', for sin hyppige optræden på smørrebrød.

Der findes skeptikere, der synes, at kruspersille hører til den tid, hvor gearskifteren sad på skrårøret og der blev kørt med tåclips. Men, selvom den kan give mindelser om 90'erne, så er der alligevel noget eviggrønt og karismatisk over kruspersillen. Vend den med varme, friskdampede grønne bønner og en klat smør, og du vil opleve aromaen brede sig med det samme.

Anvendelse

Persille kan bruges som aroma og smagsforstærker i næsten alt: til grøntsager og sovse, i supper, gryde- og fiskeretter. Ikke mindst er persillen selvskrevet, som prikken over i'et, når der skal kogte nye kartofler på bordet.

Der findes to varianter: kruspersille med små krøllede blade og bredbladet persille med store flade blade. Brug kruspersillen til de varme retter og den bredbladede til salater, pestoer og marinader.

Opbevaring

Opbevar persille på køl enten i en lufttæt beholder eller i et glas med vand i køleskabsdøren. Du kan også hakke persille og fryse den ned i små bøtter, så har du en sommerlig smagsgiver til vinterens gryderetter.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-