Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Smoothie med fersken og vanilje

100 g

Smoothie-klemme til børn med fersken og vanilje fra Alex&Phil

21 kr.
Medlemspris 18,90 kr.
Beskrivelse
Smoothie med fersken og vanilje

Om varen

Økologisk fersken- og vaniljesmoothie til børn fra Alex&Phil, 1 stk., 100 g.

Smoothie i smart klemmepose. Lavet på en basis af glutenfri havre og tilsat jordbær, granatæble, fersken, æble, banan, vanilje og rapsolie. Smoothien er vegansk og fri for mælk og gluten.

Anbefales til børn fra 6 måneder og opefter.

Om producenten

Alex&Phil er et svensk barnemadsmærke startet i 2015 af Jenny Wessblad Hårdh. Som nybagt mor savnede Jenny et alternativ til børnemad, der smagte som rigtig mad lavet fra bunden. Det ønske udviklede sig med tiden til Alex&Phil – opkaldt efter hendes to sønner Alexander og Philip.

Alt i Alex&Phils smoothies og måltider er økologisk og KRAV-certificeret. Det betyder, at råvarerne dyrkes uden kunstgødning og kemiske bekæmpelsesmidler, og at maden ikke er tilsat kunstige tilsætningsstoffer eller er produceret med GMO. Alle opskrifterne er omhyggeligt sammensat efter små børns ernæringsbehov, og smagstestet af Alexander og Philip og deres venner.

Ingen af produkterne indeholder ris, koncentrat fra juice, askorbinsyre, sukker eller salt. Pakning og låg er fremstillet af bioplast, helt eller delvist fra sukkerrør.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-